Συστατικά:
– 4 κούπες αλεύρι ή όσο πάρει για να γίνει εύπλαστη ζύμη.
– 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
– 1 2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
– 2 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
– 500 ml. γάλα σε θερμοκρασία δωματίου
– 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 11 γρ.
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει λεία ζύμη. Διπλώστε την και τοποθετήστε την στο ψυγείο για 2 ώρες.
Μετά από δύο ώρες βγάλτε τη ζύμη από το ψυγείο, ελαφρώς ζυμώστε την πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια και στο αλεύρι και φτιάξτε τα πιροσκί. Η ζύμη είναι μαλακή, δεν κολλάει στα χέρια και μπορείτε να προσθέσετε τη γέμιση της επιλογής σας. Επίσης μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως βάση για πίτσα.
Πηγή φωτογραφίας
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα