Υλικά για 12 φωλιές (3 μερίδες):
150 γρ. άπαχος μοσχαρίσιος κιμάς
150 γρ. λουκάνικο
1 κούπα ντοματοπολτός
1 1/2 κούπα τυρί ρικότα μερικώς αποβουτυρωμένο
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι πιπέρι
24 γουόν τον
1 1/2 κούπα τριμμένο τυρί
Εκτέλεση:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Τσιγαρίστε το λουκάνικο και τον κιμά σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να φύγουν τα πολλά υγρά.
Προσθέστε τον τοματοπολτό στο μείγμα και ανακατέψτε καλά.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τη ρικότα, το αλάτι και το πιπέρι.
Βουτυρώστε ελαφρώς μία φόρμα για μάφινς και βάλτε ένα γουόν τον σε κάθε θέση.
Πάρτε το μισό μίγμα της ρικότα και μοιράστε το στις 12 θέσεις.
Ρίξτε από πάνω το μείγμα του κιμά και πασπαλίστε με τριμμένο τυρί.
Καλύψτε με ένα γουόν τον κάθε θέση, προσθέστε το υπόλοιπο τυρί ρικότα, από πάνω τον κιμά και πασπαλίστε ξανά με το τριμμένο τυρί.
Ψήστε στους 190 βαθμούς για 10 με 15 λεπτά μέχρι το τυρί να λιώσει και τα γουόν τον να ροδίσουν.
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα