Ξεκινήστε πλένοντας και κόβοντας τις πατάτες σε φέτες πάχους περίπου 1 εκατοστό και βάλτε τις σε ένα ταψί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο.
Αλείψτε και τις δύο πλευρές με βούτυρο και ρίξτε αλάτι. Ψήστε τις πατάτες για περίπου 40 λεπτά στον φούρνο μέχρι να ροδίσουν. Γυρίστε τις πατάτες από την άλλη πλευρά μετά από 15 λεπτά, για να ροδίσουν και από την άλλη.
Μετά, βγάλτε τις από τον φούρνο και ρίξτε από πάνω τυρί, μπέικον και φρέσκο κρεμμυδάκι. Μπορείτε να προσθέσετε ό,τι υλικό θέλετε!
Τέλος, βάλτε τις πατάτες στο φούρνο ξανά για λίγα ακόμη λεπτά. Όταν τις βγάλετε, θα είναι έτοιμες να τις φάτε – προσοχή μόνο μην καείτε!
via keyrecipes
Τα αυγά δεν αποτελούν μόνο βασικό στοιχείο στη διατροφή λόγω της ευελιξίας και της γεύσης… Read More
Υπάρχει μια δημοφιλής ιαπωνική συνταγή ομορφιάς για μια μάσκα προσώπου με ρύζι που μπορείτε να… Read More
Βαρεθήκατε να ανακαλύπτετε ψείρες στα τρόφιμα όπως στα σακουλάκια με ρύζι και φασόλια; Μην ανησυχείτε,… Read More
Ενώ μια μεγάλη κουζίνα με γωνιά πρωινού και διπλή νησίδα είναι ιδανική, αυτή απλά δεν… Read More
Οι ντομάτες είναι ένα νόστιμο συστατικό στην κουζίνα, αλλά συχνά μπορούν να χαλάσουν γρήγορα εάν… Read More
Σίγουρα αν έχετε λεπτή τρίχα, τα λαδωμένα μαλλιά είναι μια αναπόφευκτη κατάσταση, την στιγμή μάλιστα που θέλετε… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα