Αυτό είναι το πιο εύκολο ορεκτικό και μόλις το δοκιμάσετε, σίγουρα θα το αγαπήσετε! Η συνταγή είναι γρήγορη και τέλεια για τα καλοκαιρινά σας τραπέζια! Επίσης, είναι πολύ απλή και οι πατάτες βγαίνουν τραγανές επειδή ψήνονται με την φλούδα.
Ξεκινήστε πλένοντας και κόβοντας τις πατάτες σε φέτες πάχους περίπου 1 εκατοστό και βάλτε τις σε ένα ταψί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο.
Αλείψτε και τις δύο πλευρές με βούτυρο και ρίξτε αλάτι. Ψήστε τις πατάτες για περίπου 40 λεπτά στον φούρνο μέχρι να ροδίσουν. Γυρίστε τις πατάτες από την άλλη πλευρά μετά από 15 λεπτά, για να ροδίσουν και από την άλλη.
Μετά, βγάλτε τις από τον φούρνο και ρίξτε από πάνω τυρί, μπέικον και φρέσκο κρεμμυδάκι. Μπορείτε να προσθέσετε ό,τι υλικό θέλετε!
Τέλος, βάλτε τις πατάτες στο φούρνο ξανά για λίγα ακόμη λεπτά. Όταν τις βγάλετε, θα είναι έτοιμες να τις φάτε – προσοχή μόνο μην καείτε!
via keyrecipes
Δείτε επίσης – 10 παράξενες χρήσεις της πατάτας!
Δείτε επίσης – Λαχταριστές ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ απο την Μαρία Κυριμλίδου!
Δείτε επίσης – Αλευρωμένες τηγανητές πατάτες!
Ακολουθήστε το Toftiaxa.gr στο Google News και πατήστε το αστεράκι για να μπουμε στα αγαπημένα σας και να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι!