in ,

Πατάτες σε ροδέλες, Πανδαισία Γεύσεων!

Αυτό είναι το πιο εύκολο ορεκτικό και μόλις το δοκιμάσετε, σίγουρα θα το αγαπήσετε! Η συνταγή είναι γρήγορη και τέλεια για τα καλοκαιρινά σας τραπέζια! Επίσης, είναι πολύ απλή και οι πατάτες βγαίνουν τραγανές επειδή ψήνονται με την φλούδα.

Ξεκινήστε πλένοντας και κόβοντας τις πατάτες σε φέτες πάχους περίπου 1 εκατοστό και βάλτε τις σε ένα ταψί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο.

Αλείψτε και τις δύο πλευρές με βούτυρο και ρίξτε αλάτι. Ψήστε τις πατάτες για περίπου 40 λεπτά στον φούρνο μέχρι να ροδίσουν. Γυρίστε τις πατάτες από την άλλη πλευρά μετά από 15 λεπτά, για να ροδίσουν και από την άλλη.

Μετά, βγάλτε τις από τον φούρνο και ρίξτε από πάνω τυρί, μπέικον και φρέσκο κρεμμυδάκι. Μπορείτε να προσθέσετε ό,τι υλικό θέλετε!

Τέλος, βάλτε τις πατάτες στο φούρνο ξανά για λίγα ακόμη λεπτά. Όταν τις βγάλετε, θα είναι έτοιμες να τις φάτε – προσοχή μόνο μην καείτε!

 via keyrecipes

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε επίσης – 10 παράξενες χρήσεις της πατάτας!

Δείτε επίσης – Λαχταριστές ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ απο την Μαρία Κυριμλίδου!

Δείτε επίσης – Αλευρωμένες τηγανητές πατάτες!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Δωράκια Frozen για παιδικά πάρτι!

Πώς να φτιάξετε τα δικά σας Θαλασσόξυλα απο κλαδιά, εύκολα και οικονομικά!