Μην φάτε όλο το πυρέξ…έχει πολλές θερμίδες, με ρέγουλα.
Συστατικά:
ένα πακέτο ταλιατέλες
1/2 κιλό ζαμπόν
1/2 κιλο γκούντα
1/2 κιλό έμενταλ
1/4 μπέικον
1 κρέμα γάλακτος μεγάλη για ζυμαρικά
2 αβγά
Εκτελεση:
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό (όχι πολύ).
Παρασκευή συνταγής:
Κόβουμε το ζαμπόν και το μπέικον σε κυβάκι, τρίβουμε και ανακατεύουμε τα τυριά σε ταψί η πυρέξ βουτυρωμένο, βάζουμε τις μισές ταλιατέλες, στρώνουμε ζαμπόν-μπέικον, και τη μισή ποσότητα τυριών απο πάνω. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο (ταλιατέλες-ζαμπόν-μπέικον-τυρί) χτυπάμε τα αβγά με την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε απο πάνω.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει ένα χρυσόξανθο χρώμα, περίπου μισή ώρα με 40 λεπτά/
Δημιουργός Λίτσα Παπαντωνίου
“Η κουζίνα της Λίτσας“
Τη Λίτσα θα τη βρείτε και στο υπέροχο Καφέ – Ουζερί “Ξύλινη βέσπα“
Το να έχετε ένα καθαρό σπίτι δεν είναι εύκολο, ακόμη και με όλα τα προϊόντα… Read More
Για μερικούς ανθρώπους, η κουζίνα είναι το αγαπημένο μέρος του σπιτιού, ενώ άλλοι προτιμούν να… Read More
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την επιθυμία να σπάσετε ένα σπυράκι τη στιγμή που θα… Read More
Όχι μόνο μοντέρνα, αλλά και πολλά γνωστά είδη παπουτσιών συχνά αποδεικνύονται μη πρακτικά. Η αγορά… Read More
Το πρωί, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να σηκωθούν από το κρεβάτι. Ειδικά αν πάνε στη δουλειά… Read More
Για τη διατήρηση της υγείας μας, είναι απαραίτητο να απολυμαίνουμε τα προϊόντα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα