Υλικά
175 γρ ανάλατο βούτυρο, μαλάκωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
40 γρ ζάχαρη άχνη
1/2 κουταλάκι του γλυκού καθαρό εκχύλισμα βανίλιας
175 γρ αλεύρι
40 γρ καλαμποκάλευρο – κορν φλάουρ
Οδηγίες
Με ένα ηλεκτρικό μίξερ χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
Προσθέστε το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπήστε για λίγα δευτερόλεπτα.
Κοσκινίστε το αλεύρι και το κορν φλάουρ μαζί πάνω από το μείγμα βουτύρου και ανακατέψτε
μέχρι να γίνει λείο.
Τοποθετείστε σε κορνέ με μύτη σε σχήμα αστεριού. Τοποθετείστε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Ψήστε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12 λεπτά ή μέχρι
να πάρουν χρυσό χρώμα. Αφήστε για λίγα λεπτά στο ταψί για να σφίξουν λίγο πριν από τη
μεταφορά σε σχάρα για να κρυώσουν.
via glykestreles, happyhomebaking
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα