ΥΛΙΚΑ
1800ml έτοιμο βρασμένο μούστο
170 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
50 γρ. αμύγδαλα
150 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
3-4 φυλλαράκια αρμπαρόριζα
Σουσάμι
Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα το μούστο για να βράσει και κρατάμε ένα φλιτζάνι, για να διαλύσουμε σε αυτό, το σιμιγδάλι, ανακατεύοντας γρήγορα με πιρούνι. Το ρίχνουμε και αυτό στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνέχεια με σύρμα για να μην σβολιάσει, μέχρι ο μούστος να πάρει μια βράση. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το μούστο να βράσει για 10 λεπτά. Ρίχνουμε τα καρύδια, αφήνοντας λίγα για το γαρνίρισμα. Ανακατεύουμε το μούστο και ρίχνουμε τα αμύγδαλα και την αρμπαρόριζα. Αφήνουμε το μούστο να σιγοβράζει, μέχρι να γίνει διαυγής και να δέσει. Σερβίρουμε τη μουσταλευριά, πασπαλισμένη με κανέλα, σουσάμι και καρύδια.
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα