ΥΛΙΚΑ
1800ml έτοιμο βρασμένο μούστο
170 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
50 γρ. αμύγδαλα
150 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
3-4 φυλλαράκια αρμπαρόριζα
Σουσάμι
Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα το μούστο για να βράσει και κρατάμε ένα φλιτζάνι, για να διαλύσουμε σε αυτό, το σιμιγδάλι, ανακατεύοντας γρήγορα με πιρούνι. Το ρίχνουμε και αυτό στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνέχεια με σύρμα για να μην σβολιάσει, μέχρι ο μούστος να πάρει μια βράση. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το μούστο να βράσει για 10 λεπτά. Ρίχνουμε τα καρύδια, αφήνοντας λίγα για το γαρνίρισμα. Ανακατεύουμε το μούστο και ρίχνουμε τα αμύγδαλα και την αρμπαρόριζα. Αφήνουμε το μούστο να σιγοβράζει, μέχρι να γίνει διαυγής και να δέσει. Σερβίρουμε τη μουσταλευριά, πασπαλισμένη με κανέλα, σουσάμι και καρύδια.