Τα υλικά
4 μεγάλα κρεμμύδια καθαρισμένα και κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες.
1 μήλο καθαρισμένο και τριμμένο
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα λευκό ξύδι
4 κουταλιές λάδι
1 κουταλιά αλάτι
Εκτέλεση:
Ζεσταίνω το λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ή κατσαρόλα, ρίχνω μέσα τα κρεμμύδια και σοτάρω για 8 λεπτά. Προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζω το μείγμα ακάλυπτο, ανακατεύοντας κατά διαστήματα για 40 με 45 λεπτά μέχρι να πήξει η μαρμελάδα. Αφήνω να κρυώσει και το βάζω σε βαζάκι- αποστειρωμένο αν θέλω να διατηρηθεί για καιρό.
Υπάρχουν πάντα αυτοί που μόνο στο άκουσμα «μαρμελάδα κρεμμύδι» θα κοροϊδέψουν και δεν θα μπουν καν στην διαδικασία να την δοκιμάσουν. Όμως πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε !!!!
via mpoufakos
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Οι σαγιονάρες είναι το αξεσουάρ του καλοκαιριού. Είναι σημαντικό να τις καθαρίζετε καλά για να… Read More
Λόγω του γεγονότος ότι το Διαδίκτυο έχει γίνει πηγή γνώσης, αναζητούμε κόλπα μαγειρικής, σε ιστότοπους.… Read More
Η δημιουργία μοναδικών χώρων είναι δύσκολη γιατί πρέπει δώσετε στυλ, λειτουργικότητα και προσωπικότητα. Αν είστε… Read More
Η άνοιξη έφτασε επιτέλους και το καλοκαίρι θα είναι εδώ πριν το καταλάβετε. Εάν σκέφτεστε… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα