Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και τα υλικά τα έχουμε οι περισσότεροι σπίτι μας.
Υλικά:
Ψωμί
Ελαιόλαδο
σκόρδο
θυμάρι ή οποιοδήποτε άλλο μυρωδικό ή βότανο αγαπάτε.
Κόψτε το ψωμί σε λωρίδες πάχους 1,5 – 2 εκ. και μετά σε κυβάκια.
Βάλτε τα σε ένα μπώλ και προσθέστε λίγο λαδάκι, το σκόρδο και τα μυρωδικά. Δεν θέλουμε να μουσκέψουν πολύ ή να ποτίσουν πολύ λάδι, οπότε καλό είναι να είσαστε προσεκτικοί με τις ποσότητες. Ανακάτεψτε καλά όλα τα υλικά.
Σε ένα ταψί τοπθετήστε λαδόκολα και απλώστε ομοιόμορφα τα κυβάκια του ψωμιού. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς στον αέρα για 20 λεπτά περίπου. Τα σπιτικά πεντανόστιμα κρουτονάκια σας είναι έτοιμα!
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα