Ντομάτες ώριμες: 4 -5 τεμ
Κρεμμύδι ξερό: 1 τεμ ψιλοκομμένο
Σκόρδο: 1 σκελίδα ψιλοκομμένο
Φαρίνα: 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού κοσκινισμένο
Καλαμποκάλευρο: 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού κοσκινισμένο
Δυόσμος: 1 κουτάλι της σούπας τριμμένος
Άνηθος- μαϊντανός-βασιλικός: 1 1/2 κουτάλι της σούπας ψιλοκομμένα
Αλάτι -πιπέρι
Πάπρικα: 1/2 κουταλάκι του γλυκού.
Φέτα τριμμένη: 100 γρ προαιρετικά
Οδηγίες
Πλένουμε τις ντομάτες ,τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε και τις βάζουμε στο μπλέντερ να τις χοντροκόψουμε (όχι όμως να πολτοποιηθούν). Κόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο μπλέντερ και μαζί με τις ντομάτες τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά,τα άλευρα κοσκινισμένα ,το ελαιόλαδο,αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και προαιρετικά την φέτα, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο να σφίξει το μείγμα. Λαδώνουμε ένα ταψί ελάχιστα,στρώνουμε λαδόκολλα,παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις πλάθουμε στρογγυλές ή ότι άλλο σχήμα θέλουμε και τις τοποθετούμε στο ταψί. Ψήνουμε σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας) μέχρι να κοκκινίσουν.Βγάζουμε από τον φούρνο και σερβίρουμε, ενώ τρώγονται ζεστοί και κρύοι.
* Το μείγμα πρέπει να είναι ελάχιστα σφικτό.
via chefoulis
Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More
Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα