in ,

Η τυρόπιτα της τεμπέλας!

Τυρόπιτα στο τσάκα τσάκα

Τι θα χρειαστούμε:
Για τη βάση:
1 φαρίνα που φουσκώνει μόνη της
1 κεσεδάκι γιαούρτι αγελαδινό
Αραβοσιτέλαιο (όσο χωράει το κεσεδάκι)
Αλάτι
Για τη στρώση:
2 φλτζ φέτα ή γκούντα ή ένταμ
3 – 4 αυγά
1 γάλα εβαπορέ, μεγάλο
Ζαμπόν ή μανιτάρια (προαιρετικά)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πως το κάνουμε:
Ανακατεύουμε τα υλικά για τη βάση με το χέρι και έτσι φτιάχνουμε τη βάση της πίτας.
Απλώνουμε τη ζύμη σε ταψί 25 εκατοστών (αν είναι λεπτή μην ανησυχείτε θα φουσκώσει).
Απλώνουμε από πάνω τα τυριά και προαιρετικά το ζαμπόν ή τα μανιτάρια.
Χτυπάμε τα αυγά με τα γάλα και περιχύνουμε την πίτα.
Ψήνουμε σε χαμηλή θέση στους 180ο Κελσίου με αέρα για 45 περίπου λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα από πάνω.

Η συνταγή είναι απο τη Λίνα από Θεσσαλονίκη
via tsoukali

Δείτε επίσης – Κολοκυθόπιτα σε κανταΐφι απο την Αργυρώ!

Δείτε επίσης – Πεντανόστιμο κις Λορέν με κολυθάκι, φέτα και μέντα!

Δείτε επίσης – Φτιάξτε πεντανόστιμη pizza – spaghetti!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Η πιο απίστευτη και λαχταριστική πάστα σε γλυκό ταψιού!

Πώς να φτιάξετε πανεύκολα ενα ηλιακό πορτατίφ για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας!