Υλικά
300 γρ. αλεύρι
15 γρ. μαγιά
1 κ.γ αλάτι
1 κ.γ ζάχαρη
1 κουταλιά λάδι
60 γρ. νερό
150 γρ. τυρί
150 γρ. φέτες μπέικον
Κόβουμε το τυρί σε κύβους. Πλάθουμε τη ζύμη σε μικρά μπαλάκια και βάλτε στο κέντρο του κάθε κύβου τυριού. Κλείνουμε τα μπαλάκια μας τα τυλίγουμε με φέτες μπείκον και στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα. Τηγανίζουμε .Η ζύμη θα αυξηθεί αρκετά κατά το τηγάνισμα, Φροντίστε λοιπόν οι φέτες μπέικον να είναι αρκετά μεγάλες ώστε να μην μπορούν να ξετυλιχθούν .
Σερβίρετε αμέσως και απολαύστε τα ζεστά.
via tilestwra
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα