Υλικά
1 πακέτο λαζάνια
2 στήθη κοτόπουλο χωρί κόκκαλο
3 μεγάλες κόκκινες πιπεριές
3-4 πιπεριές κέρατο
5-6 μεγάλα μανιτάρια κομμένα φέτες
400γρ. κρέμα γάλακτος
1 πακέτο κασέρια τριμμένα Mix
αλάτι,πιπέρι
1 δόση μπεσαμελ
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το κοτόπουλο.Το βράζουμε.
Το κόβουμε πολύ μικρά κομματάκια.Βάζουμε σε μια κατσαρόλα λίγο λάδι και μια κουταλιά βούτυρο.
Ρίχνουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια,τα σοτάρουμε για λίγο.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο το αφήνουμε για 10 λεπτά περίπου να τσιγαριστεί.
Βάζουμε την κρέμα,τα κασέρια και το αλατοπίπερο και αφήνουμε για άλλα 2 λεπτά να βράσουν. Αποσύρουμε από την φωτιά.
Κάνουμε την μπάσαμελ. Σε ένα πυρέξ βάζουμε λίγο μπεσαμέλ,
από πάνω τα μακαρόνια έπειτα προσθέτουμε την γέμιση με την κότα,
πάλι μακαρόνια μπεσαμέλ και πηγαίνουμε με αυτήν την σειρά. Τελειώνουμε με μπεσαμελ. Αν δεν έχουμε βράσει τα μακαρόνια πριν, ψήνουμε για 80 λεπτά στους 180 βαθμούς,αλλιώς μέχρι να ροδίσει η μπεσαμέλ.
via syntagesapospiti
ΣΗΜ: Αντί για μπεσαμέλ στις εσωτερικές στρώσεις μπορείτε να βάλετε ανάμεικτα κασέρια.Έτσι θα φτιάξετε μόνο μισή δόση κρέμας,λίγη για τον πάτο του ταψιού και την υπόλοιπη για να καλύψετε την επιφάνεια του φαγητού.
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα