Ένα υπέροχο σνάκ που μοιάζει με Onion rings, μοάζει με ντόνατς, αλλά είναι κάτι πιο υγιεινό! Είναι μήλα ροδέλες με κανέλα!
Ο χρόνος προετοιμασίας είναι περίπου 20 λεπτά και θα βγούν περίπου 20 ροδέλες!
1 φλυτζάνι αλεύρι
1/4 κουτ. του γλυκού baking powder
2 κουτάλιες της σούπας ζάχαρη
1/4 κουτ. του γλυκού αλάτι
1/4 κουτ. του γλυκού κανέλα
1 μεγάλο αυγό χτυπημένο
3/4 της κούπας γάλα
βανίλια
καλαμποκέλαιο
Για το πασπάλισμα:
1/3 της κούπας ζάχαρη
2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
–Σε ενα μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι, το baking powder, τη ζάχαρη, το αλάτι και την κανέλα.
–Σε ένα μικρότερο μπώλ χτυπάμε το αυγό, το γάλα και τη βανίλια.
–Κόψτε τα μήλα σε φέτες και με τη βοήθεια ένος κουπάτ για μπισκότα ή με ειδικό εργαλείο κάντε τα ροδέλες.
–Βάλτε το λάδι να κάψει
–Προσθέσετε το μείγμα του αυγού μέσα στο μείγμα με το αλεύρι και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα μείγμα.
–Βουτήξτε τις ροδέλες στο μείγμα και τηγανίστε μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα περίπου 1 λεπτό την κάθε πλευρά
–Όταν τις βγάζετε απο το τηγάνι να τις βάζετε πάνω σε χαρτί κουζίνας
–Τέλος πασπαλίζετε με τη ζάχαρη και την κανέλα, ηκαι εαν θέλετε σερβίρετε με παγωτό.
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Οι σαγιονάρες είναι το αξεσουάρ του καλοκαιριού. Είναι σημαντικό να τις καθαρίζετε καλά για να… Read More
Λόγω του γεγονότος ότι το Διαδίκτυο έχει γίνει πηγή γνώσης, αναζητούμε κόλπα μαγειρικής, σε ιστότοπους.… Read More
Η δημιουργία μοναδικών χώρων είναι δύσκολη γιατί πρέπει δώσετε στυλ, λειτουργικότητα και προσωπικότητα. Αν είστε… Read More
Η άνοιξη έφτασε επιτέλους και το καλοκαίρι θα είναι εδώ πριν το καταλάβετε. Εάν σκέφτεστε… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα