Η ποσότητα που θα προκύψει είναι για 12 περίπου μπισκότα ή μπισκοτένια μπώλ.
Βήμα 1ο:
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βήμα 2ο.
Ανακατεύετε σε ενα μπώλ το αλεύρι με το αλάτι. Σε ένα άλλο μπωλ χτυπάτε με το μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Ρίχνετε το αυγό, τη βανίλια και τη σοκολάτα. Τέλος ρίχνετε το μείγμα με το αλεύρι σιγά σιγά στο μείγμα με το βούτυρο.
Βήμα 3ο.
Ανοίξτε τη ζύμη σε μία καλά αλευρωμένη επιφάνεια σε πάχος περίπου μισό εκατοστό. Και κόψτε στρογγυλά μπισκοτάκια διαμέτρου περίπου 10-11 εκατοστών. Αυτό το μέγεθος είναι ενδεικτικό αλλά απαραίτητο εαν φτιάξετε μπισκότα φωλίτσες.
Βήμα 4ο.
Ψήνετε για 11-13 λεπτά αφού αλοίψετε οποιαδήποτε επιφάνεια τα τοποθετήσετε με βούτυρο. Είναι έτοιμα αφού τα δείτε να ροδίσουν. Μην τα αφήσετε πολύ γιατί θα καούν. Τα βγάζετε αφού κρυώσουν.
via wilton.com
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα