in ,

Συνταγή για τα πιο νόστιμα γεμιστά μπισκότα σοκολάτας!

Υπάρχει κανείς που να μην του αρέσει η σοκολάτα; Αυτά τα μπισκότα συνδυάζουν την απολαυστική γεύση της σοκολάτας με την τραγανή υφή και τα αρώματα του μπισκότου!
 


Φτιάξτε μόνες σας σπιτικά γεμιστά μπισκότα που θα λατρέψουν όλοι στο σπίτι! Μία εύκολη συνταγή για να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απολαμβάνετε ένα σοκολατένιο γλυκάκι!

ΥΛΙΚΑ:
Για τα μπισκότα:
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κούπα σκόνη κακάο
1/2 κουταλάκι του γλυκού baking powder
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
250 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
3/4 κούπας ζάχαρη απλή
1 κρόκο αυγού
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
Για την κρέμα σοκολάτας:
2 κούπες ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
125 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
150 γραμμάρια σοκολάτα λιωμένη
2 κουταλιές της σούπας γάλα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Χτυπήστε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Έπειτα προσθέστε τον κρόκο και την βανίλια και χτυπήστε ξανά μέχρι να αναμιχθούν καλά.

Σε ένα μπολ, βάλτε το αλεύρι, το κακάο, το baking powder και το αλάτι και ανακατέψτε. Προσθέστε το μείγμα με το αλεύρι στο άλλο μείγμα σε τρεις δόσεις ανακατεύοντας παράλληλα, αφού πρώτα έχετε χαμηλώσει την ταχύτητα του μίξερ.
Μόλις σχηματιστεί η ζύμη, σταματήστε το χτύπημα και μοιράστε τη ζύμη σε δύο μέρη. Απλώστε στον πάγκο ένα μεγάλο κομμάτι μεμβράνης και ανοίξτε πάνω σε αυτή τη ζύμη σε λεπτό φύλλο 25×30 εκατοστά περίπου. Σκεπάστε με την υπόλοιπη μεμβράνη και μεταφέρετε τον δίσκο στο ψυγείο.

Κάντε ακριβώς το ίδιο για την υπόλοιπη ζύμη και αφήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες. Όταν τα βγάλετε κόψτε τη ζύμη με ένα ποτήρι ή με ένα κουπάτ σε ίσα κομμάτια σε ότι σχήματα θέλετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρησιμοποιώντας αντικολλητικό χαρτί, ψήστε τα μπισκότα σας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 10 με 12 λεπτά. Θα δείτε ότι φουσκώνουν λίγο, αλλά δεν απλώνουν. Όταν τα βγάλετε από το φούρνο είναι σημαντικό να τα αφήσετε να κρυώσουν καλά.

Για την κρέμα χτυπήστε το βούτυρο στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει. Προσθέστε την άχνη και συνεχίστε μέχρι να έχετε ένα αφράτο μείγμα. Έπειτα, προσθέστε τη λιωμένη σοκολάτα μαζί με τις δύο κουταλιές γάλα και χτυπήστε ώστε να ανακατευτούν καλά.

Απλώστε τη γέμιση στα μπισκότα, ενώστε τα ανά δύο και είναι έτοιμα!
via mothersblog

Δείτε επίσης – Σπιτική Μερέντα: Πώς να φτιάξετε μόνοι σας τη λαχταριστή λιχουδιά!

Δείτε επίσης – Φτιάξτε το κέικ των μοναχών!

Δείτε επίσης – Σπιτικά bounty με 3 υλικά!!!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να φτιάξετε ένα quilt πάπλωμα!

30 κατασκευές για αναρριχώμενα φυτά.