in , ,

30 κατασκευές για αναρριχώμενα φυτά.

Τα αναρριχώμενα φυτά δίνουν ιδιαίτερη ζωντάνια και ομορφιά στο χώρο. Μπορούν να φυτευτούν στον κήπο αλλά και στο μπαλκόνι δημιουργώντας μία μικρή όαση. Με αναρριχώμενα φυτά μπορείτε να κρύψετε άσχημες γωνιές αλλά να χρησιμεύσουν και σαν τέντα χαρίζοντας δροσιά δημιουργώντας μικροκλίμα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Εαν ψάξετε στο εμπόριο για καφασωτά που χρειάζονται για να αναρριχιθούν τα φυτά σας θα δείτε οτι οι τιμές τους είναι λίγο τσιμπημένες και σίγουρα αυτό είναι ένα μείον.

Απο την άλλη γιατί να αγοράσουμε κάτι όταν μπορούμε να το φτιάξουμε και μάλιστα στις διαστάσεις και στο σχήμα που θέλουμε! Και μην στεναχωρηθείτε εαν κάτι σας βγεί στραβά γιατί έτσι και αλλιώς θα καλυφθεί όλη η κατασκευή σιγά σιγά απο τα φυτά σας!

Τα υλικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι ξύλο, σύρμα, μεταλλικά πλέγματα, αλλά και κλαδιά, σωλήνες και οτι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Δείτε παρακάτω ιδέες και ξεκινήστε δουλειά!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

via pinterest

Δείτε επίσης – 40 Μοναδικές ιδέες με φράχτες!

Δείτε επίσης – 45 Εκπλητικές ιδέες για εξωτερικούς χώρους.

Δείτε επίσης – 50 + 1 αυτοσχέδιες κατασκευές για τον κήπο!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Συνταγή για τα πιο νόστιμα γεμιστά μπισκότα σοκολάτας!

Πώς να δώσετε διάφανο χρώμα στα άδεια βάζα!