Μια φανταστική συνταγή για σπιτικό παγωτό Μερέντα με 3 υλικά
Δείτε ακόμα H πιο εύκολη συνταγή για παγωτό με ζαχαρούχο που έχετε δει ποτέ! δοκιμάστε το
Υλικά
- 425 γρ κρέμα γάλακτος
- 250 γρ Μερέντα
- 50 γρ ζάχαρη άχνη
- Για το γαρνίρισμα (προαιρετικά):
- Σιρόπι της αρεσκείας σας
- Ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς
Εκτέλεση
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το μίξερ χειρός έως ότου πήξει. Σε ένα βαθύ μπολ, ανακατεύουμε 6 κουταλιές της σούπας από την χτυπημένη κρέμα γάλακτος μαζί με την μερέντα. Αφήνουμε στην άκρη
2. Σε ένα άλλο βαθύ μπολ χτυπάμε με το μίξερ χειρός την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος μαζί με την ζάχαρη άχνη, έως ότου να γίνει μια ελαφριά κρέμα. Προσθέτουμε στο μείγμα το μείγμα με την κρέμα γάλακτος – μερέντα και ανακατεύουμε καλά
3. Τοποθετούμε σε ένα ανοξείδωτο σκεύος το παγωτό μας και στην συνέχεια το βάζουμε σκεπασμένο στην κατάψυξη. Αφήνουμε για τουλάχιστον 6 ώρες έως ότου παγώσει καλά
Δείτε ακόμα Πανεύκολο σπιτικό παγωτό, χωρίς παγωτομηχανή, με 3 γεύσεις (φράουλα, oreo, cookies) Συνταγή – Βίντεο
4. Σερβίρουμε γαρνίροντας με σιρόπι της αρεσκείας μας και ξηρούς καρπούς
via cookpad
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!