Σίγουρα εάν κάποιος γνωρίζει καλύτερα για το ποια φαγητά πρέπει να αποφεύγουμε στα εστιατόρια είναι οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτά και είναι υπεύθυνοι για αυτά που μας σερβίρουν.
Μάγειρες και σερβιτόροι αποκαλύπτουν τι δεν πρέπει να παραγγέλνεις σε εστιατόρια
Πληροφορίες εκ των έσω προσφέρουν υπάλληλοι εστιατορίων και μας συμβουλεύουν τι να αποφεύγουμε όταν επισκεπτόμαστε τους χώρους εστίασης, καθώς δεν είναι όλα όπως φαίνονται.
Τα tips έχουν γίνει viral σε TikTok και Reddit και εμείς μοιραζόμαστε μερικές από τις συμβουλές που μας δίνουν.
Δείτε επίσης: 5 Κόλπα που Χρησιμοποιούν τα Εστιατόρια στο Μενού τους για να Επηρεάσουν τις Αποφάσεις μας
Τι δεν πρέπει να παραγγέλνεις ποτέ σε ταβέρνες
Σούπα: Γιατί δεν κρυώνει ποτέ σωστά το βράδυ μέσα στο μεγάλο δοχείο, οπότε μένει χλιαρή για ώρες.
Κοκτέιλ με φρούτα: Τα λεμόνια, τα λάιμ, τα πορτοκάλια κ.λπ. σχεδόν ποτέ δεν πλένονται σωστά.
Μενού: Να αποφεύγουμε τα εστιατόρια που έχουν περισσότερες από 8 σελίδες στο μενού, πολύ απλά γιατί αυτό σημαίνει ότι όλα τα φαγητά ζεσταίνονται στο φούρνο μικροκυμάτων ή βράζονται σε πλαστικές σακούλες.
Vegetarian πίτσα:
Υπάρχει ζωικό λίπος στη σάλτσα ως φυσικό πηκτικό.
Ντιπ τυριών: Το 95% είναι βούτυρο και τυρί κρέμα.
Λάδι τρούφας:
Έχει συνθετική μυρωδιά και δεν χρησιμοποιούνται τρούφες για να το φτιάξουν.
Ταβέρνα το καλοκαίρι: Τα “επικίνδυνα φαγητά” – Τι πρέπει να προσέχουμε – Πως θα προφυλαχθούμε
Αναψυκτικά με πάγο:
Σύμφωνα με μελέτη, η ποσότητα βακτηρίων στον πάγο είναι πολύ μεγάλη, γιατί οι παγομηχανές καθαρίζονται πολύ σπάνια.
via enimerotiko / φώτο fahrwasser on Freepik