Αν είστε λάτρης του γρήγορου φαγητού, πιθανότατα έχετε δει τουλάχιστον μία φορά μαύρες κηλίδες στις τηγανιτές πατάτες. Δεν είναι κάτι κακό και δεν σημαίνει ότι δεν είναι κατάλληλες για φαγητό. Αυτά είναι απλώς οι λεγόμενες τσέπες ζάχαρης. 10 Μυστικά των Φαστ Φουντ που το Προσωπικό Δεν θα Αποκαλύψει Ποτέ
Ο λόγος για τον οποίο εμφανίζονται είναι απλός. Εάν οι προτηγανισμένες πατάτες φυλάσσονται στο ψυγείο, το άμυλο που περιέχουν μετατρέπεται σε ζάχαρη. Όταν βγουν από το ψυγείο και αρχίσουν να τηγανίζονται, η υψηλή θερμοκρασία κάνει τη ζάχαρη στο εξωτερικό να ψηθεί πριν ψηθεί πλήρως το εσωτερικό. Οπότε, βασικά, αυτά είναι απλώς έξτρα καραμελωμένα σημεία. Το μειονέκτημα εδώ είναι ότι αυτά τα σάκχαρα μπορούν να αφήσουν μια καμένη γεύση.
πηγή φωτογραφίας
Δείτε επίσης 8 Κόλπα που Χρησιμοποιούν τα Εστιατόρια για να σας Πεινάσουν Περισσότερο και να Κάνουν τα Φαγητά τους Γευστικότερα