Αν θέλουμε τα αγαπημένα μας αλλαντικά να τα απολαμβάνουμε πάντα φρέσκα, καλό είναι να γνωρίζουμε ότι:
Οι φέτες του ζαμπόν διατηρούνται τέσσερις μέρες στην ψύξη και δύο μήνες περίπου στην κατάψυξη.
Τα συσκευασμένα αλλαντικά διατηρούνται τρεις εβδομάδες στην ψύξη και δύο μήνες περίπου στην κατάψυξη.
Το Μπέικον διατηρείτε εφτά μέρες στην ψύξη και έναν μήνα στην κατάψυξη.
Το ζαμπόν γαλοπούλας διατηρείτε μία εβδομάδα στην ψύξη και έναν με δύο μήνες στην κατάψυξη.
Τα Σκληρά λουκάνικα διατηρούνται περίπου τρεις εβδομάδες στην ψύξη και δύο μήνες στην κατάψυξη.
via life2day
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!