in , , ,

Τα Δόντια σας Αποκαλύπτουν Πολλά για την Προσωπικότητά σας Σύμφωνα με Έναν Οδοντίατρο

δόντια και προσωπικότητα,περίεργα,χρήσιμα,
δόντια και προσωπικότητα,περίεργα,χρήσιμα,

Τα δόντια μας εξυπηρετούν πολλαπλούς σκοπούς στη ζωή μας. Μας δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε απολαυστικά γεύματα, μας προστατεύουν από επιβλαβείς ιούς και παρέχουν ένα μέσο έκφρασης των συναισθημάτων μας μέσα από λαμπερά χαμόγελα. Ωστόσο, πέρα από τους λειτουργικούς τους ρόλους, τα δόντια μας παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στην ταυτοποίησή μας ως ξεχωριστά άτομα. Έχεις Γαλάζια Μάτια; Να τι λέει η επιστήμη

Ο οδοντίατρος λέει ότι τα δόντια μας αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά μας.

© blakelively / Instagram

Σύμφωνα με τον αισθητικό οδοντίατρο Dr Sahil Patel, το σχήμα των δοντιών μας μπορεί ενδεχομένως να επικοινωνήσει ορισμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, όπως το να είμαστε οργανωμένοι, χαοτικοί, ευγενικοί ή ακόμα και επιθετικοί.

Ο Dr Patel, ο ειδικός και ιδρυτής της Marylebone Smile Clinic στο Λονδίνο, αποκάλυψε ότι το μήνυμα που μεταφέρουν τα δόντια μας μπορεί συχνά να περνά απαρατήρητο. Για παράδειγμα, τα δόντια σε σχήμα οβάλ λέγεται ότι δείχνουν μια ανέμελη και εξωστρεφή φύση, ενώ τα τετράγωνα δόντια τείνουν να δίνουν μια πιο «αρρενωπή και μεγαλύτερη» εντύπωση.

Επιπλέον, ιδιομορφίες όπως λευκές κηλίδες ή ανομοιόμορφες άκρες στα δόντια μπορεί να θεωρηθούν ενδεικτικές της ευγένειας και της δημιουργικότητας. Είναι ενδιαφέρον να εξετάσουμε πώς τα δόντια μας, πέρα από τον λειτουργικό τους σκοπό, μπορεί ενδεχομένως να αντικατοπτρίζουν ορισμένες πτυχές της προσωπικότητάς μας.

Βαθμιδωτά δόντια

© Tsuni / USA / Alamy Stock Photo

Σύμφωνα με τον Δρ Sahil Patel, τα «βαθμιδωτά» δόντια, ένας συνδυασμός τετράγωνων και ωοειδών σχημάτων, δεν μεταφέρουν κανένα κυρίαρχο χαρακτηριστικό, αλλά αντιθέτως υποδηλώνουν επιτήδευση και ηρεμία. Ο Dr Patel συγκρίνει αυτό το σχήμα των δοντιών με ένα κλασικό σχέδιο νυχιών με στρογγυλεμένες γωνίες αλλά ένα συνολικό στοιχείο τετραγωνισμού. Το σχήμα αυτό δεν μεταδίδει έντονα μηνύματα και εκπέμπει λεπτή και γαλήνια ενέργεια. Θεωρείται ασφαλές σχήμα δοντιού καθώς δεν επιβάλλει έντονα αποτελέσματα προσωπικότητας και ταιριάζει στα περισσότερα άτομα.

Συνοπτικά, τα «βαθμιδωτά» δόντια συνδέονται με χαρακτηριστικά όπως η φινέτσα, η ηρεμία και η ευγένεια, καθιστώντας τα ένα ευνοϊκό και αρμονικό σχήμα δοντιών.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Τα Μάτια σας Μπορούν να Αποκαλύψουν Πόσο θα Ζήσετε Σύμφωνα με Νέα Μελέτη

Οβάλ δόντια

Jordan Strauss/Invision/East News

Σύμφωνα με τον Δρ Sahil Patel, τα οβάλ δόντια μεταδίδουν μια θηλυκή και νεανική ενέργεια, αντανακλώντας μια ανέμελη φύση. Έχουν στρογγυλεμένο σχήμα σε όλες τις διαστάσεις και θεωρούνται κλασική αναπαράσταση θηλυκότητας και νεανικότητας.

Λόγω της σχέσης τους με τη θηλυκότητα, τα οβάλ δόντια αποπνέουν γοητεία και εκπέμπουν πιο απαλή ενέργεια. Ο Δρ Patel αναφέρει ότι η καταλληλότητα των οβάλ δοντιών εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά του προσώπου ενός ατόμου. Για παράδειγμα, τα στρογγυλεμένα χαρακτηριστικά του προσώπου θα συμπλήρωναν τα στρογγυλεμένα ή οβάλ δόντια.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, τα οβάλ δόντια υποδηλώνουν μια ανέμελη, θετική και εξωστρεφή φύση. Η αισθητική τους έλξη συνδέεται με μια πιο χαλαρή και ζωντανή προσωπικότητα.

Τετράγωνα δόντια

Jordan Strauss/Invision/East News

Σύμφωνα με τον οδοντίατρο, τα τετράγωνα δόντια συνδέονται με χαρακτηριστικά όπως η σοβαρότητα, η ωριμότητα και η αποτελεσματικότητα. Ο Δρ Sahil Patel συμβουλεύει ότι τα τετράγωνα δόντια έχουν μια αρρενωπή και μεγαλύτερη αισθητική, που μπορεί να δώσει την εντύπωση μιας ισχυρής και απλής προσωπικότητας. Με την πάροδο του χρόνου, η φυσική φθορά των δοντιών τείνει να κάνει τα δόντια των περισσότερων ανθρώπων να αποκτήσουν μια πιο τετράγωνη εμφάνιση.

Ενώ τα τετράγωνα δόντια δεν είναι απαραίτητα αρνητικά, συχνά συνδέονται με μια μεγαλύτερη ηλικιακή ομάδα λόγω των επιπτώσεων της φθοράς των δοντιών. Ο Δρ Patel σημειώνει ότι στις μέρες μας, υπάρχει μια αυξανόμενη προτίμηση για δόντια κατάλληλα για την ηλικία, καθώς οι άνθρωποι αναζητούν μια πιο φυσική αισθητική.

Όσον αφορά την προσωπικότητα, τα τετράγωνα δόντια μπορούν να συνδεθούν με σοβαρότητα, ωριμότητα και αποτελεσματικότητα. Αυτά τα χαρακτηριστικά αποδίδονται συχνά σε άτομα με τετράγωνα δόντια.

Τριγωνικά δόντια

© Andrea Raffin / Alamy Stock Photo, KA/Capital Pictures/EAST NEWS

Σύμφωνα με τον Δρ Sahil Patel, τα τριγωνικά δόντια έχουν ένα χαρακτηριστικό σχήμα όπου φαίνονται να φουσκώνουν προς τα έξω σημαντικά. Αυτό το μοναδικό σχήμα λέγεται ότι μεταδίδει μια ιδιότροπη γοητεία και μια αίσθηση μοναδικότητας. Ο Δρ Patel εξηγεί ότι τα τριγωνικά δόντια συνήθως θεωρούνται αναπτυξιακά φυσιολογικά και μπορούν να φαίνονται υπέροχα ανάλογα με την προσωπικότητα και το προφίλ του προσώπου ενός ατόμου.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, τα τριγωνικά δόντια συνδέονται με την κυριαρχία, τη δημιουργικότητα, την κίνηση, την ελεύθερη σκέψη και την ιδιορρυθμία. Αυτά τα δόντια πιστεύεται ότι αντικατοπτρίζουν άτομα που διαθέτουν ισχυρή παρουσία, επιδεικνύουν δημιουργική σκέψη, αγκαλιάζουν την κίνηση και έχουν μια μοναδική και αντισυμβατική φύση.

πηγή

Δείτε επίσης 10 Συναρπαστικά Πράγματα που Κάνει το Ανθρώπινο Σώμα Κυριολεκτικά “Κάτω από τη Μύτη μας”

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σώμα κλεψύδρας,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,περίεργα,

Γιατί οι Άνδρες Βρίσκουν τις Γυναίκες με Σώμα Κλεψύδρας πιο Ελκυστικές, Σύμφωνα με την Επιστήμη

Γιατί Δεν Πρέπει Ποτέ να Αγγίξετε αυτό το Πλάσμα αν το Βρείτε στην Παραλία

Γιατί Δεν Πρέπει Ποτέ να Αγγίξετε αυτό το Πλάσμα αν το Βρείτε στην Παραλία