Αν σας αρέσουν οι τραγανές γαρνιτούρες σαλάτας, πιθανότατα επιλέγετε κρουτόν. Ή ίσως είστε λάτρης των ξηρών καρπών, των σπόρων ή των ωμών λαχανικών όπως τα καρότα σε λεπτές φέτες. Έχετε σκεφτεί όμως ποτέ να προσθέσετε ποπ κορν στη σαλάτα σας; Ομελέτα στο Νερό: Πώς να την Φτιάξετε
Μια σαλάτα ποπ κορν φτιάχνεται από ποπ κορν ριγμένο σε ένα ντρέσινγκ με μαγιονέζα, ξινή κρέμα, μηλόξυδο και μουστάρδα Ντιζόν. Αυτό κάνει το ποπ κορν κάπως μουλιασμένο αλλά κυρίως τραγανό, δεδομένου ότι το πιάτο τρώγεται νωρίτερα παρά αργότερα.
Η σαλάτα ποπ κορν μπορεί επίσης να γεμισθεί με ψιλοκομμένο σέλινο, ψιλοκομμένα καρότα και/ή θρυμματισμένο μπέικον για επιπλέον γεύση και τραγανή γεύση. Ορισμένες συνταγές αναμειγνύονται επίσης με τυρί τσένταρ και βραστά κάστανα νερού. Ουσιαστικά, είναι σαν μακαρονοσαλάτα — αλλά με ποπ κορν αντί για μακαρόνια.
Θυμηθείτε, το ποπ κορν είναι δημητριακό ολικής αλέσεως, όπως το ρύζι, το κριθάρι, η βρώμη και το σιτάρι – το τελευταίο χρησιμοποιείται για την παρασκευή ζυμαρικών, όπως τα μακαρόνια.
πηγή φωτογραφίας
Δείτε επίσης Το Απόλυτο Μυστικό της Κουζίνας για τον πιο Κρεμώδη Πουρέ Πατάτας