Με τρία υλικά που όλοι έχετε στην κουζίνα μπορείτε εύκολα να εξαφανίσετε τα μαύρα σημάδια από κάψιμο στο πίσω μέρος του τηγανιού σας.
Τα αδύναμα εγκαύματα που δεν έχουν προλάβει να μετατραπούν σε μαύρη κρούστα μπορούν να αφαιρεθούν από τον πάτο του τηγανιού με μούλιασμα σε νερό και με την προσθήκη ενός ήπιου απορρυπαντικού.
Πως μπορείτε να αφαιρέσετε όμως έντονα καψίματα από δύσκολα υλικά όπως η καμμένη καραμέλα; Μην χρησιμοποιήσετε σε καμία περίπτωση πιρούνια ή μαχαίρια και γδάρετε στα σκέυη σας, γιατί υπάρχει λύση και βρίσκεται στην κουζίνα σας.
Τρία υλικά που εξαφανίζουν τα μαύρα σημάδια και τα καμένα Λίπη
- Το ξύδι βοηθά στην αντιμετώπιση των εγκαυμάτων ζάχαρης σε εμαγιέ γλάστρες και σκεύη από ανοξείδωτο χάλυβα
- Η μαγειρική σόδα αφαιρεί τις εναποθέσεις ζάχαρης σε γλάστρες από σμάλτο και μαγειρικά σκεύη από ανοξείδωτο χάλυβα
- Το αλάτι αφαιρεί γρήγορα την καμένη μαρμελάδα ή μαρμελάδα από οποιοδήποτε πιάτο
via enimerotiko
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!