in , , ,

8 Λάθη στα Μαλλιά που σας Κάνουν να Φαίνεστε Μεγαλύτερες

λάθη στα μαλλιά,χτενίσματα,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς
8 Λάθη στα Μαλλιά που σας Κάνουν να Φαίνεστε Μεγαλύτερες

Τα περιποιημένα μαλλιά μπορούν να βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να εξομαλύνουν τα ελαττώματα του, ενώ ένα λάθος κούρεμα ή χρώμα μαλλιών μπορεί να χαλάσει την πιο λαμπερή εμφάνιση, να τονίσει τα ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά και σας δείχνει μεγαλύτερες. 8 λάθη στο χρώμα των μαλλιών μας που μας κάνουν να φαινόμαστε μεγαλύτερες από την ηλικία μας

Μαλλιά που είναι πολύ σκούρα

© SIPA USA / East News, © AFP / East News

Πρώτα απ’ όλα, τα σκούρα χρώματα φανερώνουν τις ρίζες μαλλιών καθώς μεγαλώνουν. Δεύτερον, εάν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα, τα σκούρα μαλλιά θα ενισχύσουν τις ατέλειές του. Μια καλή εναλλακτική σε μια σκούρα εμφάνιση μπορεί να είναι ένας πολύπλοκος χρωματισμός που χρησιμοποιεί αποχρώσεις ζεστών τόνων με φωτεινές ανταύγειες. Αυτό θα κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο ογκώδη και το πρόσωπο μπορεί να φαίνεται νεότερο και πιο φρέσκο.

Χρώμα σε ψυχρές ξανθές αποχρώσεις

© Polaris Images / East News, © Invision / East News

Τα ξανθά κορίτσια με πιο ζεστό τόνο δέρματος δεν τα πηγαίνουν καλά στις κρύες αποχρώσεις όπως το σταχτί ή το πλατινέ ξανθό, επειδή τέτοια χρώματα ενισχύουν τις ατέλειες του προσώπου και τα κάνουν να φαίνονται πολύ χλωμά. Είναι καλύτερα να επιλέγετε θέρμες αποχρώσεις που ταιριάζουν με το δέρμα όπως μελί, η καραμελί ή σταρένιο.

Σκληρά μαλλιά

© Capital Pictures / East News, © Invision / East News

Τα άκαμπτα, σκληρά μαλλιά φαίνονται σταθερά και αφύσικα και γερνούν οποιονδήποτε. Γι’ αυτό θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε την υπερβολική χρήση λακ και να μην χρησιμοποιείτε εργαλεία styling που δίνουν δυνατό κράτημα.

Μαλλιά χτενισμένα προς τα πίσω

© Broad Image / East News, © Invision / East News

Ανοίγοντας εντελώς το μέτωπό σας, τραβάτε επιπλέον προσοχή στη γραμμή ανάπτυξης των μαλλιών, η οποία γίνεται λιγότερο έντονη με την ηλικία. Επιπλέον, θα ενισχύσει τις ατέλειες του δέρματός σας. Για να αποφύγετε αυτό το αποτέλεσμα, επιλέξτε χτενίσματα όπου τα μαλλιά μπορούν να πλαισιώσουν το πρόσωπό σας ή χτενίσματα με αφέλειες, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να κρύψετε τις ατέλειες.

Δείτε ακόμη 6 Φυσικοί Τρόποι για να Πυκνώσετε τα Μαλλιά σας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μακριά μαλλιά χωρίς όγκο

© Invision / East News, © AFP / East News

Τα τριχοθυλάκια λειτουργούν λιγότερο ενεργά με την ηλικία και οι σμηγματογόνοι αδένες παράγουν λιγότερες δερματικές εκκρίσεις. Ως αποτέλεσμα, τα μαλλιά γίνονται πιο λεπτά και εύθραυστα και χάνουν όγκο. Εάν έχετε αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, θα πρέπει να επιλέξετε ένα πιο κοντό χτένισμα. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε ένα «αγορίστικο» κούρεμα για να αποκτήσετε τον επιθυμητό όγκο – τα μαλλιά πρέπει να έχουν μήκος που θα σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε τον όγκο τους.

Το ίδιο χρώμα μαλλιών σε διαφορετικές ηλικίες

© Everett Collection / East News, © Broad Image / East News, © Bauer Griffin / East News

Τα μαλλιά και το δέρμα χάνουν τη χρωστική τους με την ηλικία και γι’ αυτό το χρώμα που ταίριαζε τέλεια στο πρόσωπό σας στα 20 ή στα 30, δεν θα φαίνεται τόσο υπέροχο στην ηλικία των 40-50 ετών. Αντί να βάψετε τα μαλλιά σας με την ίδια απόχρωση από τη νιότη σας, επιλέξτε μια απόχρωση που ταιριάζει με την τρέχουσα ηλικία σας.

Ίσια μαλλιά

© Broad Image / East News, © Broad Image / East News

Η παραγωγή κολλαγόνου επίσης επιβραδύνεται με την ηλικία. Το υποδόριο στρώμα στο πρόσωπο κατανέμεται άνισα και συγκεντρώνεται στην περιοχή του πηγουνιού — κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο επίμηκες. Ένα ίσιο μαλλί τονιζει αυτό το χαρακτηριστικό ακόμη περισσότερο. Γι’ αυτό θα πρέπει να επιλέξετε ένα πλαϊνό χτένισμα. Θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση των αναλογιών του προσώπου και θα κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο ογκώδη.

Ξεπερασμένα χτενίσματα

© Associated Press / East News, © BWP Media / East News

Αυτό το λάθος είναι αρκετά προφανές αλλά πολλές γυναίκες το επαναλαμβάνουν συνέχεια. Τα «ηλικιωμένα» χτενίσματα, όπως μόνιμες μπούκλες σε κοντά μαλλιά, μπορντό ή μελιτζανί χρώμα ή οι σφιχτές μπούκλες σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερη. Γι’ αυτό θα πρέπει να ξεχάσετε αυτά τα στυλ και να τα αφήσετε εκεί που ανήκουν — στο παρελθόν!

Δείτε επίσης Κοντά μαλλιά: 40 κουρέματα σε μοντέρνο στιλ που μεταμορφώνουν την εμφάνιση κάθε γυναίκας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 20

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διάσημες,αλλαγή μαλλιών,celebrities,lifestyle,μόδα,περίεργα

Πώς θα Μοιάζανε 10 Διάσημες με τα Φυσικά τους Μαλλιά

διακόσμηση σπιτιού με παλιά παντζούρια,ιδέες διακόσμησης με παλιά παντζούρια,επαναχρησιμοποίηση παλιών παντζουριών,διακόσμηση σπιτιού

42 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Παλιά Παντζούρια