in , , , ,

Πώς θα Μοιάζανε 10 Διάσημες με τα Φυσικά τους Μαλλιά

διάσημες,αλλαγή μαλλιών,celebrities,lifestyle,μόδα,περίεργα
Πώς θα Μοιάζανε 10 Διάσημες με τα Φυσικά τους Μαλλιά

Τα μαλλιά, εκτός από ένα χαρακτηριστικό που αναδεικνύει την ομορφιά κάποιου, έχουν γίνει μια σημαντική έκφραση της προσωπικότητας. Στην περίπτωση ορισμένων διασημοτήτων, έχουν νιώσει πολύ άνετα με τις αλλαγές τους. Ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο αποκαλύπτει πως θα μοιάζανε 10 διάσημες αν δεν άλλαζαν τα φυσικά τους μαλλιά. Πώς θα Έμοιαζαν 10 Διάσημες αν Δεν Χρησιμοποιούσαν Ποτέ Μοντέρνες Θεραπείες Ομορφιάς

Η Αριάνα Γκράντε άλλαξε στυλ αφού κατέστρεψε τα μαλλιά της.

© arianagrande / Instagram, © 0000584 / Reporter / East News

Η τραγουδίστρια έχει τόσο καιρό την αλογοουρά της και τα ίσια μαλλιά της που ελάχιστοι θυμούνται τα φυσικά της μαλλιά από τα πρώτα της χρόνια. Τα πραγματικά μαλλιά της είναι σγουρά και πολύ πιο σκούρα από ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Η σταρ αποκάλυψε ότι υιοθέτησε το εμβληματικό χτένισμά της μετά την εμφάνιση της στη σειρά Sam & Cat, καθώς έβαφε συνεχώς τα μαλλιά της κόκκινα για να υποδυθεί τη Cat, κάτι που της προκαλούσε υπερβολική ζημιά στα μαλλιά.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι ξανθιά για πάνω από 25 χρόνια.

© ChinaImages / Depositphotos, © Square Pegs / Embassy Television

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η σταρ του Sex and the City άλλαξε πολλές φορές το μήκος και την απόχρωση των μαλλιών της, αλλά έμεινε πιστή στο ξανθό. Τα φυσικά της μαλλιά είναι στην πραγματικότητα καστανά και κυματιστά. Η ηθοποιός έχει δείξει ότι δεν φοβάται τις απόψεις και τις αλλαγές, και έχει δείξει στον κόσμο ότι τα γκρίζα μαλλιά ταιριάζουν υπέροχα και με το ξανθό.

Η Νικόλ Κίντμαν είναι φυσική κοκκινομάλλα.

© Featureflash / Depositphotos, © Dead Calm / Kennedy Miller Productions and co-producers

Υπάρχουν πιθανώς λίγοι άνθρωποι όπως η Νικόλ Κίντμαν, της οποίας το ξανθό χρώμα των μαλλιών φαίνεται τόσο φυσικό που δεν φανταζόμαστε καν ότι είναι βαμμένο.

Ωστόσο, η ηθοποιός έχει φυσικές μπούκλες με κοκκινωπό τόνο λόγω των ιρλανδικών ριζών της. Με τα χρόνια, η σταρ έχει μεταμορφώσει την εικόνα της σε πολλές περιπτώσεις για να μπει στο πετσί των ρόλων της.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Η Τζένιφερ Άνιστον βρήκε το ιδανικό της look πριν από 2 δεκαετίες και πλέον.

© s_bukley / Depositphotos, © Ferris Bueller / Paramount Television and co-producers

Η σταρ των Friends άφησε πίσω της τα φυσικά καστανά μαλλιά της πριν από πολλά χρόνια για να γίνει μια χρυσαφένια ξανθιά με διαφορετικές αποχρώσεις ανταύγειες. Για να διατηρήσει τη χαίτη της υγιή και λαμπερή, κόβει τις άκρες της κάθε 6 εβδομάδες και αποφεύγει να εφαρμόζει θερμότητα στα μαλλιά της όταν δεν έχει γύρισμα για να αποτρέψει τη ζημιά.

Η Γκουέν Στεφάνι είναι η πλατινέ ξανθιά βασίλισσα.

© gwenstefani / Instagram, © gwenstefani / Instagram

Όταν σκεφτόμαστε την τέλεια πλατινέ ξανθιά, το πρώτο όνομα που μας έρχεται στο μυαλό είναι Γκουέν Στεφάνι. Η τραγουδίστρια έχει φυσικά καστανά μαλλιά. Ωστόσο, πριν από περισσότερες από 2 δεκαετίες, βρήκε το πλατινένιο χρώμα της. Από τότε, δεν το αποχωρίζετε.

Για να διατηρήσει τον τόνο της ζωντανό και άψογο, πρέπει να βάφει τα μαλλιά της κάθε εβδομάδα, εκτός από τη χρήση ειδικών μαλακτικών που διατηρούν τη ζωτικότητα των μαλλιών της μετά από όλες τις χημικές διεργασίες και τις θερμικές επεξεργασίες.

Δείτε ακόμη 12 Διασημότητες που Εκρυβαν την Πραγματική τους Ηλικία για Χρόνια

Η Σοφία Βεργκάρα και το δίλημμα να είσαι φυσική ξανθιά λατίνα.

© sofiavergara / Instagram, © sofiavergara / Instagram

Κάτι που πάντα χαρακτήριζε την Κολομβιανή καλλονή είναι τα μακριά, μεταξένια μαλλιά της. Ωστόσο, το χρώμα της έχει υποστεί κάποιες αλλαγές με τα χρόνια. Η φυσική απόχρωσή της είναι ένα ανοιχτό χρυσαφένιο ξανθό, αλλά η ηθοποιός επέλεξε να το σκουρύνει λίγο και να επιλέξει περισσότερους καφέ τόνους.

Σύμφωνα με την ίδια, αυτό τη βοήθησε να πάρει περισσότερους ρόλους, καθώς τα ξανθά μαλλιά της δεν ταίριαζαν στο προφίλ της Λατίνας που αναζητούσαν οι περισσότεροι παραγωγοί του Χόλυγουντ.

Τα μαλλιά της Κρίστεν Στιούαρτ και οι μεταμορφώσεις της που μοιάζουν με χαμαιλέοντα.

© s_bukley / Depositphotos, © Peter Brooker / REX / East News

Η Κρίστεν χωρίς αμφιβολία, είναι από τις ηθοποιούς που δεν φοβούνται την αλλαγή. Η σταρ του Twilight έχει πειραματιστεί με τόσα πολλά διαφορετικά στυλ που είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιο είναι το φυσικό χρώμα των μαλλιών της.

Για το εμβληματικό έπος των βαμπίρ, έβαψε τα μαλλιά της σκούρα καστανά και αργότερα μας εξέπληξε με ένα κοντό πλατινέ ξανθό κούρεμα. Ποιο είναι λοιπόν το φυσικό της χρώμα; Εικόνες από μια από τις πρώτες της ταινίες, το Panic Room, αποκάλυψαν ότι είναι μια φυσική ξανθιά με σταχτί απόχρωση.

Η Ρις Γουίδερσπουν δεν είναι πραγματικά ξανθιά.

© PopularImages / Depositphotos, © 0000001 / Reporter / East News

Η Ρις είναι μια από τις πιο αγαπημένες ξανθιές του Χόλυγουντ, ειδικά μετά τη συμμετοχή της στο Legally Blonde. Ωστόσο, το φυσικό χρώμα των μαλλιών της είναι ανοιχτό καστανό. Αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι το πλατινέ ξανθο της ταιριάζει απόλυτα και μάλλον δεν θα το αλλάξει σύντομα, καθώς ακόμη και για τον χαρακτήρα της στο The Morning Show, για παράδειγμα, η ηθοποιός φορούσε μια μελαχρινή περούκα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ επέλεξε πιο νεανικούς τόνους.

© Jean_Nelson / Depositphotos, © Photo By Michael Ferguson / PHOTOI / agefotostock / East News

Είναι μια από τις δημοφιλέστερες διασημότητες όσον αφορά τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Με τα χρόνια, άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της, επιλέγοντας χρυσοκαφέ και μελί ξανθούς τόνους με ανταύγειες για να αναζωογονήσει το πρόσωπό της.

Τα φυσικά της μαλλιά όμως είναι πολύ διαφορετικά. Ο τόνος της είναι ένα πολύ σκούρο καφέ με όμορφες φυσικές μπούκλες.

Η Λέιτον Μίστερ βρήκε το ιδανικό της χρώμα χάρη στο Gossip Girl.

© PopularImages / Depositphotos, © s_bukley / Depositphotos

Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι οι μελαχρινές αποχρώσεις ταιριάζουν υπέροχα με τα μάτια και το χρώμα του δέρματος της Λέιτον Μίστερ Ωστόσο, είναι στην πραγματικότητα είναι φυσική ξανθιά. Η ηθοποιός έβαψε τα μαλλιά της για τον εμβληματικό ρόλο της ως Blair Waldorf στο Gossip Girl και έκτοτε αρνείται να επιστρέψει στο φυσικό της. Αν και την έχουμε δει να γίνεται ξανθιά σε μερικές περιπτώσεις, πάντα επιστρέφει στο καστανό.

Δείτε επίσης Πώς Μεταμορφώθηκαν Μερικές Διασημότητες του Χόλυγουντ με τα Χρόνια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.3 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

στάσεις ύπνου,συμβουλές για τον ύπνο,υγεία,συμβουλές υγείας

Σε Ποια Στάση είναι Καλύτερα να Κοιμάστε Σύμφωνα με την Επιστήμη

λάθη στα μαλλιά,χτενίσματα,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς

8 Λάθη στα Μαλλιά που σας Κάνουν να Φαίνεστε Μεγαλύτερες