in , ,

4 Εύκολα Κόλπα Μαγειρικής που Σώζουν

μαγειρική,κόλπα μαγειρικής,συμβουλές μαγειρικής,χρήσιμα
4 Εύκολα Κόλπα Μαγειρικής που Σώζουν

Έχετε ξεκινήσει ποτέ μια συνταγή και έχετε συνειδητοποιήσει ότι είχατε ξεχάσει να ετοιμάσετε ένα απαραίτητο υλικό; Ή ότι μπορεί να σας λείπει εντελώς αυτό το απαιτούμενο συστατικό; Αυτά τα ευκολά κόλπα μαγειρικής θα σας γλυτώσουν από δύσκολες καταστάσεις στην κουζίνα. 15 Κόλπα Μαγειρικής που θα σας Κάνουν Επαγγελματία της Κουζίνας

Πώς να μαλακώσετε γρήγορα το βούτυρο

Οι περισσότερες συνταγές απαιτούν μαλακωμένο βούτυρο, όχι σκληρό ή λιωμένο βούτυρο. Αυτή η γρήγορη και εύκολη μέθοδος για να μαλακώσετε το βούτυρο διαρκεί δύο λεπτά και θα σας αφήνει τέλεια μαλακωμένο βούτυρο κάθε φορά!

4 Εύκολα Κόλπα Μαγειρικής που Σώζουν

Γεμίστε ένα ψηλό ποτήρι με ζεστό νερό. Αφήστε το στο ποτήρι για λίγα δευτερόλεπτα και μετά χύστε το νερό.

Τοποθετήστε το βούτυρο σε ένα πιάτο, όρθιο. Τοποθετήστε το ποτήρι πάνω από το βούτυρο και αφήστε το να για 2 λεπτά. Η θερμότητα που έχει παγιδευτεί μέσα στο ποτήρι θα μαλακώσει γρήγορα το βούτυρο χωρίς να το λιώσει.

Μόλις αφαιρέσετε το ποτήρι, χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι ή ένα κουτάλι για να κόψετε το βούτυρο. Θα μαλακώσει τέλεια, αλλά δεν θα λιώσει και θα είναι έτοιμο για χρήση αμέσως. Μπορείτε να ξαναβάλετε το αχρησιμοποίητο βούτυρο στο ψυγείο και θα σφίξει στην αρχική του σύσταση.

Για το κρυσταλλωμένο μέλι

Γνωρίζατε ότι το μέλι δεν χαλάει ποτέ; Ακόμα κι αν το μέλι σας έχει κρυσταλλωθεί, εξακολουθεί να είναι καλό και μπορεί εύκολα να αποκατασταθεί στην αρχική του ρευστή συνοχή.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ρίξτε ζεστό νερό σε ένα μεγάλο μπολ.

Βυθίστε το δοχείο με το μέλι στο ζεστό νερό. Αφήστε το στο ζεστό νερό για έως και 10 λεπτά. Το ζεστό νερό θα αποκρυσταλλώσει σιγά σιγά το μέλι.

Προειδοποίηση

Χρησιμοποιήστε αυτή τη μέθοδο μόνο για γυάλινα δοχεία μελιού. Το ζεστό νερό μπορεί να λιώσει πλαστικά δοχεία. Εάν το μέλι σας βρίσκεται σε πλαστικό δοχείο, μεταφέρετέ το σε γυάλινο βάζο ή ποτήρι πριν δοκιμάσετε αυτήν τη μέθοδο.

Βγάλτε το γυάλινο βάζο από το νερό και ανακατέψτε το μέλι. Εάν το μέλι σας έχει ακόμα κάποια κρυστάλλωση, απλώς επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία. Φυλάσσεται σε δροσερό, σκοτεινό μέρος. Μην βάζετε ποτέ το μέλι στο ψυγείο.

Δείτε ακόμη 19 έξυπνα κόλπα μαγειρικής που ξέρουν μόνο επαγγελματίες σεφ και δύσκολα μοιράζονται με όλους τους άλλους

Διατηρήστε τα Marshmallows φρέσκα περισσότερο

Τα Marshmallows μπορούν να γίνουν σκληρά και κολλώδη αρκετά γρήγορα εάν δεν αποθηκευτούν σωστά. Μόλις ανοίξετε μια σακούλα με marshmallows, είναι πραγματικά δύσκολο να τα διατηρήσετε φρέσκα. Αυτή η μέθοδος θα διατηρήσει τα marshmallow σας φρέσκα και έτοιμα για χρήση έως και 3 μήνες.

Τοποθετήστε την ανοιχτή σακούλα με marshmallows σε μια επανασφραγιζόμενη σακούλα τροφίμων.

Πιέστε όσο περισσότερο αέρα μπορείτε χωρίς να σπάσετε τα marshmallows και, στη συνέχεια, κλείστε τη σακούλα.

Τοποθετήστε τα marshmallows στην κατάψυξη. Τα marshmallows θα παγώσουν λίγο, αλλά όχι πλήρως. Για να τα χρησιμοποιήσετε, απλώς αφαιρέστε την επιθυμητή ποσότητα marshmallows από τη σακούλα και αφήστε τα σε θερμοκρασία δωματίου … συνήθως περίπου 30 λεπτά. Τα marshmallows θα επιστρέψουν στην αρχική τους σύσταση και θα είναι έτοιμα για συνταγές ή ψήσιμο στη φωτιά!

Εύκολη λύση για τριμμένη φρυγανιά

Η τριμμένη φρυγανιά είναι βασικό συστατικό της κουζίνας αλλά αν ξεμείνατε υπάρχει μια εύκολη λύση: χρησιμοποιήστε κράκερ!

Τοποθετήστε κράκερ σε ένα μπλέντερ. Εάν δεν έχετε, μπορείτε να τοποθετήσετε κράκερ σε μια επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα τροφίμων.

Τρίψτε μέχρι τα κράκερ να αποκτήσουν τη σύσταση της τριμμένης φρυγανιάς. Εάν χρησιμοποιείτε πλαστική σακούλα, σφραγίστε την και με έναν έναν πλάστη ή βαρύ αντικείμενο σπάστε τα κράκερ σε μια υφή σαν τριμμένη φρυγανιά.

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αμέσως ή να τα αποθηκεύσετε σε αεροστεγές δοχείο για μελλοντική χρήση έως και 3 μήνες.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 15 κόλπα μαγειρικής που θα σας Λύσουν τα χέρια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.6 / 5. Αξιολογήσεις: 19

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αφαίρεση μυρωδιών από καναπέ,καθαρισμός καναπέ,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα

Πώς να Αφαιρέσετε Μυρωδιές από Καναπέδες

χρήσιμα,συμβουλές για εστιατόριο,μυστικά εστιατορίων

Υπάλληλοι Εστιατορίων Αποκαλύπτουν Ποια Φαγητά Δεν Παραγγέλνουν Ποτέ