in , , , , ,

Πως να Φτιάξετε Χιονάνθρωπους με Παλιές Κάλτσες

Χιονάνθρωποι από Παλιές Κάλτσες
Χιονάνθρωποι από Παλιές Κάλτσες

Φτιάξτε χιονάνθρωπους από παλιές κάλτσες μαζί με τα παιδιά σας για να διασκεδάσετε τις πολλές ώρες στο σπίτι. Είναι εύκολοι στην κατασκευή και φαίνονται πολύ χαριτωμένοι καθισμένοι σε ένα περβάζι παραθύρου ή το τζάκι. Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν επιλέγοντας τις τέλειες κάλτσες και τα σωστά κουμπιά και στη συνέχεια να τα βάλουν μαζί με τον σωστό τρόπο.

Χιονάνθρωποι από Παλιές Κάλτσες
Χιονάνθρωποι από Παλιές Κάλτσες

Το καλύτερο πράγμα είναι ότι έχετε πιθανώς ήδη το μεγαλύτερο μέρος των υλικών στο σπίτι. Θα χρειαστείτε λευκές κάλτσες (ανδρικές είναι οι καλύτερες), χρωματιστές κάλτσες, κουμπιά, πιστόλι κόλλας, οδοντογλυφίδες, λαστιχάκια και ένα μικρό νήμα ή κορδόνι για να δέσετε τα καπέλα. Κάθε χιονάνθρωπος απαιτεί επίσης γέμισμα μαξιλαριών ή μισό κιλό ρύζι. Αν επιλέξετε το ρύζι οι χιονάνθρωποι είναι πιο διασκεδαστικοί γιατί μπορείτε να τους ζουλάτε, να τους ψηλώνετε ή να τους κοντύνετε. Συναρμολογήστε τους όπως φαίνεται παρακάτω:

Μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί και να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρώματα κουμπιών ή να κόψετε το καπέλο διαφορετικά. Κολλήστε οδοντογλυφίδες στα πλάγια, εάν θέλετε χέρια στο χιονάνθρωπό σας.

Χρησιμοποίηστε την κομμένη φτέρνα μιας από τις χρωματιστές κάλτσες ως κασκόλ. Μπορείτε αντί να ρίξετε χύμα το ρύζι, να το βάλετε με το σακουλάκι, οπότε να το χρησιμοποιήσετε μετά.

πηγή φωτογραφιών: itsalwaysautumn

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

15 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης για την Εξώπορτα

15 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης για την Εξώπορτα

Η Νέα Τάση στα Ρούχα που Πρέπει να Γνωρίζετε