Η Καλύτερη συνταγή για εύκολο σπιτικό παγωτό μαλακό χωρίς παγωτομηχανή, χωρίς ζαχαρούχο, με λίγα υλικά από τον Γιώργο Ζώλη
Το καλοκαίρι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα παγωτά. Και το παγωτό δεν το λατρεύουν μόνο τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι. Όταν φτιάχνουμε σπιτικό παγωτό θέλουμε να είναι μαλακό και βελούδινο. Παρακάτω θα δείτε μια συνταγή από τον Γιώργο Ζώλη για σπιτικό παγωτό μαλακό χωρίς παγωτομηχανή.
* Ωπου ψυγειο μιλαω για καταψυξη** πάντα το παγωτό πρέπει να το βγάζουμε 10 λεπτά πριν από την κατάψυξη για να σερβίρουμε
Οι χρήσεις του υπεροξείδιου του υδρογόνου, κοινώς οξυζενέ, σε όλο το σπίτι είναι ποικίλες και… Read More
Είστε μανιώδης κηπουρός που θέλετε να προσφέρετε στα φυτά σας την καλύτερη δυνατή φροντίδα; Ενώ… Read More
Οι καύσωνες του καλοκαιριού κάνουν τη ζωή δύσκολη όχι μόνο για τους ανθρώπους αλλά και… Read More
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το εσωτερικό του αυτοκινήτου μας μπορεί να θερμανθεί ακόμη και… Read More
Έχετε ένα μπαγιάτικο ψωμί και θεωρείτε ότι είναι καλό μόνο για τα πουλιά; Ξανασκεφτείτε το!… Read More
Εάν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση και την υγεία του δέρματός σας, σκεφτείτε να προσθέσετε… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα