37 ιδέες και διακόσμηση για ξύλινο φράχτη: Κρεμάστε γλάστρες

Όταν επιλέγετε ένα φράχτη λάβετε υπόψη το στυλ του σπιτιού και του κήπου σας. Έχετε σκεφτεί να κρεμάσετε γλάστρες; Η επιλογή και η ιδέες για ξύλινο φράχτη είναι μια προσωπική δήλωση στυλ καθώς και ένα λειτουργικό μέρος της αυλής σας. Τώρα που έχετε φράχτη, θα τον διατηρήσετε αρκετά ουδέτερο και απλό ή θα προσθέσετε κάτι για να τον αναδείξετε; Τι γίνεται με την προσθήκη γλαστρών στο φράχτη για να ενισχύσετε την ελκυστικότητα του κήπου σας; DIY Κρεμαστές Γλάστρες από Τσαγιέρες για να Ανανεώσετε τον Κήπο σας

37 Έξυπνες Ιδέες για Γλάστρες σε Φράχτες

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των γλαστρών σε φράχτη

Μπορείτε να προσθέσετε χρώμα και υφή στον κήπο σας. Μπορούν να μεταμορφώσουν έναν κενό φράχτη σε έναν ζωντανό κήπο, προσθέτοντας ένα εντυπωσιακό στοιχείο στον εξωτερικό σας χώρο. Διακοσμώντας τον φράχτη σας με φυτά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και όμορφο σκηνικό.

Οι δυνατότητες σχεδιασμού είναι ατελείωτες. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια κομψή μοντέρνα εμφάνιση με ομοιόμορφες γλάστρες και ένα μόνο είδος φυτού ή μπορείτε να επιλέξετε μια ρουστίκ και εκλεκτική εμφάνιση με ένα μείγμα από διαφορετικές γλάστρες και φυτά. Η κάθετη τοποθέτηση δημιουργεί επίσης μια αίσθηση βάθους και υφής στον κήπο σας.

Σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον περιορισμένο εξωτερικό χώρο, ειδικά αν έχετε μια μικρή αυλή ή αίθριο. Μπορείτε να προσθέσετε φυτά χωρίς να καταλαμβάνετε πολύτιμο χώρο στο έδαφος. Οι κρεμαστές γλάστρες είναι τέλειες για αυτό το σκοπό, καθώς μπορούν να μεγιστοποιήσουν την κατακόρυφη περιοχή του φράχτη σας.

Είναι εύκολο να συντηρηθούν, απαιτώντας ελάχιστη προσπάθεια για να διατηρηθούν υγιή και ζωντανά τα φυτά. Προσφέρουν έναν βολικό τρόπο καλλιέργειας φυτών, καθώς βρίσκονται σε άνετο ύψος για πότισμα και φροντίδα. Είναι επίσης εύκολο να μετακινηθούν, δίνοντάς σας την ευελιξία να αναδιατάξετε τα φυτά σας όπως χρειάζεται.

Μπορούν επίσης να παρέχουν ένα μέτρο προστασίας από παράσιτα και έντομα. Ανυψώνοντας τα φυτά σας από το έδαφος, τα δυσκολεύουν να τα φτάσουν και να τα καταστρέψουν.

Related Post

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν δημιουργικά για να προσθέσουν ένα επιπλέον επίπεδο ιδιωτικότητας στον κήπο σας. Φυτεύοντας ψηλά και πυκνά φυτά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φυσικό φράγμα που σας προστατεύει από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε ακόμη Μην Πετάς Τα Παλιά Κεραμίδια: 14 DIY Κατασκευές Κήπου που θα Λατρέψεις

Τι γλάστρες να επιλέξετε για το φράχτη

Με τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων γλαστρών, από παραδοσιακά κουτιά έως καινοτόμες ιδέες, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε εξατομικευμένες γλάστρες φράχτη που αντικατοπτρίζουν το στυλ και το γούστο σας με μερικά μαθήματα DIY. Παίξτε με τα χρώματα και τις υφές ή προτιμήστε ένα ενιαίο κάθετο στυλ κήπου, διαφοροποιώντας τις γλάστρες στο φράχτη.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Παλιά Αντικείμενα και Παχύφυτα στον Κήπο: 25 Υπέροχες Κατασκευές

Ακολουθήστε το Toftiaxa.gr στο Google News και πατήστε το αστεράκι για να μπουμε στα αγαπημένα σας και να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι!
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

Μικροπλαστικά η Μάστιγα του αιώνα μας: Στο Ελαιόλαδο ανεξάρτητα εάν είναι σε γυάλινο ή πλαστικό μπουκάλι

Σε αυτή την σελίδα έχουμε γράψει αρκετές φορές για τα μικροπλαστικά στις τροφές και στα… Read More

5 Ιουλίου, 2024

5 Σημάδια ότι το φυτό σας έχει σάπιες ρίζες και πώς να το αποτρέψετε και να το σώσετε

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι το φυτό σας έχει σάπιες ρίζες και πώς να το… Read More

5 Ιουλίου, 2024

Ξύδι στα Πόδια: Αντιβακτηριακό, αντιμυκητιακό και με αποσμητικές ιδιότητες

Το ξύδι έχει πολλές χρήσεις στο σπίτι, αλλά ξέρατε ότι το να το ρίξετε στα… Read More

5 Ιουλίου, 2024

6 Λόγοι που Δεν Μπορείτε να Διατηρήσετε την Ντουλάπα σας Οργανωμένη

Αν έχετε ξοδέψει ώρες για να οργανώσετε την ντουλάπα σας και να είναι χάος μερικούς… Read More

5 Ιουλίου, 2024

Πόσες Φορές μπορεί να Τσιμπήσει ένα Κουνούπι Μέσα στην Ημέρα, πόση ώρα και για πιο λόγο τσιμπάνε μόνο τα θηλυκά;

Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν τον έχει τσιμπήσει ποτέ κουνούπι Είναι εξαιρετικά δύσκολο να… Read More

3 Ιουλίου, 2024

Τι συμβαίνει στον οργανισμό μας όταν πίνουμε μόνο χυμό φρούτων και όχι ολόκληρα τα φρούτα

Η κατανάλωση φρούτων είναι σημαντική για τη διατροφή μας, αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα… Read More

3 Ιουλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα