in , , , , , ,

DIY Κρεμαστές Γλάστρες από Τσαγιέρες για να Ανανεώσετε τον Κήπο σας

DIY κρεμαστές γλάστρες από τσαγιέρες,DIY γλάστρες,επαναχρησιμοποίηση,DIY κατασκευές κήπου,διακόσμηση κήπου,
DIY κρεμαστές γλάστρες από τσαγιέρες,DIY γλάστρες,επαναχρησιμοποίηση,DIY κατασκευές κήπου,διακόσμηση κήπου,

Θέλετε να προσθέσετε γοητεία και χαρακτήρα στον κήπο σας συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα και τη βιωσιμότητα; Φτιάξτε DIY κρεμαστές γλάστρες από τσαγιέρες για να δώσετε νέα πνοή στον κήπο σας σας με οικολογικό τρόπο. Μην Πετάς Τα παλιά Είδη Υγιεινής: 20 DIY Γλάστρες από Σπασμένα Είδη Μπάνιου

DIY Κρεμαστές Γλάστρες από Τσαγιέρες για να Ανανεώσετε τον Κήπο σας

Θα χρειαστείτε

Παλιές κεραμικές τσαγιέρες
1/8-ιντσών μύτη τρυπανιού για κεραμικά
Τρυπάνι
Fan πινέλο
Μικρό στρογγυλό πινέλο
Ακρυλικά χρώματα
Μεταλλικό σύρμα χειροτεχνίας διαμέτρου 1 χιλιοστού
Συρματοκόπτης
Λουλούδια ή παχύφυτα

Ανοίξτε τρύπα στον πάτο της τσαγιέρας

Με το τρυπάνι ανοίξετε προσεκτικά μια τρύπα αποστράγγισης στον πάτο της τσαγιέρας. Εάν διαπιστώσετε ότι η μύτη δεν μπορεί να διαπεράσει το λούστρο, απλώς αντικαταστήστε το με ένα 1/4-ινστων διαμαντένια μύτη τρυπανιού. Θα διατρήσει αποτελεσματικά το λούστρο, επιτρέποντάς σας να προχωρήσετε. Μετά αλλάξτε τη μύτη και ολοκληρώστε τη διαδικασία διάτρησης.

Δείτε ακόμη Φτιάξε τις δικές σου Γλάστρες Από Άχρηστα και Για Πέταμα Αντικείμενα: 25 Δημιουργικές Ιδέες Διακόσμησης Κήπου

Επιλέξτε χρώματα και σχέδια

Εάν η τσαγιέρα σας έχει ήδη ένα σχέδιο που σας αρέσει, το βάψιμο μπορεί να μην είναι καθόλου απαραίτητο.

Βάψτε την τσαγιέρα

Για να ζωγραφίσετε πέταλα λουλουδιών, χρησιμοποιήστε το fan πινέλο βεντάλιας, ενώ για τις κεντρικές λεπτομέρειες που απαιτούν λεπτότητα χρησιμοποιήστε το μικρό στρογγυλό πινέλο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τυλίξτε σύρμα στην τσαγιέρα

Τυλίξτε το σύρμα χειροτεχνίας γύρω από το πάνω μέρος της τσαγιέρας. Εξασφαλίστε ασφαλές κράτημα στρίβοντας σφιχτά το σύρμα. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τρία επιπλέον μακριά σύρματα για να κρεμάσετε την τσαγιέρα.

Εάν το σύρμα τείνει να γλιστράει λόγω μικρου χείλους της τσαγιέρας, μια εναλλακτική προσέγγιση είναι να στερεώσετε το σύρμα στη λαβή και να το περάσετε μέσα από το στόμιο.

Φυτέψτε λουλούδια

Επιλέξτε λουλούδια που θα ξεχυθούν με χάρη στα πλαϊνά της τσαγιέρας. Τα παχύφυτα θα ήταν επίσης μια εξαιρετική επιλογή αλλά μπορείτε να επιλέξετε όποιο λουλούδι ταιριάζει στην εξωτερική σας διακόσμηση.

Για να βελτιώσετε την αποστράγγιση, σκεφτείτε να προσθέσετε ένα στρώμα από μικρά βότσαλα ή άμμο στο κάτω μέρος της τσαγιέρας πριν προσθέσετε χώμα και φυτέψετε λουλούδια. Αυτό το απλό βήμα θα εξασφαλίσει τις βέλτιστες συνθήκες ανάπτυξης.

Κρεμάστε τις γλάστρες τσαγιέρες

Επιλέξτε μια γραφική τοποθεσία στην αυλή ή τον κήπο σας για να κρεμάσετε τις γλάστρες. Απλώς τυλίξτε καλώδια γύρω από κλαδιά δέντρων, ταΐστρες πουλιών ή ακόμα και επιτραπέζιες ομπρέλες. Ανεξάρτητα από το σημείο της επιλογής σας, αυτές οι γλάστρες θα ενισχύσουν την ομορφιά του περιβάλλοντός τους.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 30 DIY Γλάστρες από Αχρησιμοποίητα Είδη Κουζίνας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ρετρό τάσεις διακόσμησης κήπου,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου,

8 Ρετρό Τάσεις για να Διακοσμήσετε τον Κήπο

σανσεβιέρα,καλλιέργεια σανσεβιέρας στο νερό,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα,

Πώς να Καλλιεργήσετε μια Σανσιβέρια στο Νερό