in , , ,

8 Ρετρό Τάσεις για να Διακοσμήσετε τον Κήπο

ρετρό τάσεις διακόσμησης κήπου,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου,
ρετρό τάσεις διακόσμησης κήπου,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου,

Μια ματιά σε περασμένες δεκαετίες αποκαλύπτει πόσο έχει αλλάξει η διακόσμηση του σπιτιού με τα χρόνια. Ενώ ορισμένες τάσεις ευτυχώς ξεχνιούνται, άλλες έχουν κάνει μεγάλες επιστροφές. Ο κήπος είναι ένα τέλειο μέρος για να παίξετε με ρετρό στυλ, από ρουστίκ έπιπλα μέχρι χρώματα στα μαξιλάρια. Οι μποέμ υφές, επίσης, είναι άφθονες και ιδανικές για να φέρουν μια γεύση του παρελθόντος στον κήπο. Προσοχή, μοντέρνο: το στυλ του 20ου αιώνα επέστρεψε και κατευθύνεται κατευθείαν στον εξωτερικό σας χώρο. Διακόσμηση Κήπου Που Θα Σου Μείνει Αξέχαστη: Δημιουργήστε έναν Μαγευτικο Κήπο με 30 Μοναδικες Ιδέες

Ψάθινη πολυθρόνα Boho Peacock

Etsy

Η πολυθρόνα που μοιάζει με θρόνο έγινε δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του 1960 από άτομα υψηλού προφίλ που κάθονταν σε αυτήν για διαφημιστικά γυρίσματα. Ήταν κομμάτια του κήπου καθ’ όλη τη διάρκεια του 20ου αιώνα. Συχνά είναι κατασκευασμένες από ρατάν, ένα φυσικό υλικό που είναι εξαιρετικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Μπάλα μπότσε

Target

Σε ένα κήπο με άφθονο χώρο, τα παιχνίδια στο γκαζόν όπως η μπάλα μπότσε είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα.

Vintage σετ μπιστρό

Target

Αυτά τα midcentury τραπέζι και οι καρέκλες σε σιωπηλή κίτρινη απόχρωση προσθέτουν vintage στυλ στον κήπο. Το σετ τριών τεμαχίων είναι ιδανικό για ποτά με έναν φίλο ή δείπνο για δύο. Θα νιώσετε σαν να επιστρέφετε στη δεκαετία του 1970!

Ομπρέλα αίθριου σαν όστρακο

Etsy

Μια ζωντανή ομπρέλα μπορεί να είναι ένα σημαντικό σημείο εστίασης στον κήπο. Προσθέστε λίγο groovy ρετρό στυλ με μια φωτεινή ομπρέλα σαν όστρακο όπως αυτή από τη δεκαετία του 1960 σε ένα υπέροχο κίτρινο καναρινί.

Δείτε ακόμη 34 Ιδέες Διακόσμησης Κήπου σε Στυλ Ερήμου

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μακραμέ

Wayfair

Κάθε γωνιά των σπιτιών στη δεκαετία του ’70 φαινόταν να είναι διακοσμημένη με μακραμέ. Σήμερα, η τέχνη με κόμπους έχει κάνει μεγάλη επιστροφή. Απολαύστε τη ρετρό εμφάνιση στον κήπο με κρεμάστρες γλαστρες μακραμέ για φυτά μακραμέ, μια καρέκλα αιώρα μακραμέ ή έναν όμορφο πολυέλαιο μακραμέ.

Vintage μπαρ καροτσάκι

West Elm

Ξεκινήστε το πάρτι με ένα vintage καρότσι μπαρ γεμάτο με απαραίτητα για κοκτέιλ. Για μια ανεβασμένη εμπειρία φιλοξενίας, περιφέρετε το καρότσι έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να επιλέξουν το ποτό τους. Αυτό το καροτσάκι ράταν μπαρ είναι εμπνευσμένο από τις δεκαετίες του 1950 και του 1960.

Αντίκα μπανιέρα κήπου

Vintage Tub & Bath

Μια μπανιέρα με πόδια γάτας στον κήπο είναι ένα αξιοθέατο. Δημιουργήστε έναν εξωτερικό χώρο μπάνιου με τη μπανιέρα να περιβάλλεται από ψηλούς θάμνους για προστασία της ιδιωτικής ζωής. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε τη μπανιέρα ως κήπο η ίδια, γεμίζοντας την με μια όμορφη σειρά από λουλούδια φυτεμένα στο χώμα.

Ρετρό μαξιλάρια δαπέδου

society6

Τίποτα δεν είναι πιο “χαλαρό” όπως τα μαξιλάρια δαπέδου διάσπαρτα στον κήπο. Ιδανικά για μια υπαίθρια παρέα με φίλους και οικογένεια. Αυτά τα μαξιλάρια δαπέδου εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 1970 διαθέτουν πορτοκαλί παπαρούνες Καλιφόρνια που συνδυάζονται τέλεια με τη διακόσμηση του κήπου.

πηγή

Δείτε επίσης 7 Βήματα για να Δημιουργήσετε έναν Ιαπωνικό Κήπο: Μεταμορφώστε τον Χώρο σας σε μια Γαλήνια Όαση

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Πράγματα στο Σπίτι που Πρέπει να Πετάξετε Μέχρι το Τέλος του Καλοκαιριού

10 Πράγματα στο Σπίτι που Πρέπει να Πετάξετε Μέχρι το Τέλος του Καλοκαιριού

DIY κρεμαστές γλάστρες από τσαγιέρες,DIY γλάστρες,επαναχρησιμοποίηση,DIY κατασκευές κήπου,διακόσμηση κήπου,

DIY Κρεμαστές Γλάστρες από Τσαγιέρες για να Ανανεώσετε τον Κήπο σας