in ,

Πως να Αφαιρέσετε τις Ψεύτικες Βλεφαρίδες στο Σπίτι

Πως να Αφαιρέσετε τις Ψεύτικες Βλεφαρίδες στο Σπίτι
Πως να Αφαιρέσετε τις Ψεύτικες Βλεφαρίδες στο Σπίτι

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες για πολλές είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο μακιγιάζ. Μερικές φορές, όμως, αποφασίζετε να τις αφαιρέσετε μόνες σας οπότε πρέπει να γνωρίζετε το σωστό τρόπο . Φυσικά μην ξεχνάτε ότι είναι πάντα καλύτερο να το κάνει μια αισθητικός. Επομένως, αν μπορείτε να το αναβάλετε, αυτή θα είναι η καλύτερη λύση. Πτώση βλεφάρων: Πώς να Ανασηκώσετε τα Βλέφαρα με 3 Φυσικές Θεραπείες Ομορφιάς

freepik.com

Τι πρέπει να προσέξετε:

  • Η αφαίρεση των ψεύτικων βλεφαρίδων εγκυμονεί κάποιους κινδύνους. Μαζί με τις ψεύτικες βλεφαρίδες ίσως βγάλετε τις φυσικές με τα τριχοθύλακιά τους.
  • Μπορεί να γίνει επικίνδυνο για τα μάτια σας εάν τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε μπουν σε αυτά.
  • Αποφύγετε να τρίβετε τα βλέφαρά σας ενώ απλώνετε το αφαιρετικό βλεφαρίδων.
  • Να διαβάζετε πάντα τις ετικέτες στα προϊόντα που χρησιμοποιείτε για να αφαιρέσετε τις βλεφαρίδες και να ακολουθείτε τις οδηγίες εκεί.
  • Βάζετε πάντα λίγο χαρτομάντιλο ή μια μπατονέτα κάτω από τις βλεφαρίδες, έτσι ώστε η περίσσεια του προϊόντος που χρησιμοποιείτε να μην μπει στα μάτια σας.
  • Για να εφαρμόσετε το προϊόν μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μπατονέτα.
  • Οι τρόποι στο σπίτι μπορεί να λειτουργήσουν με ψεύτικες βλεφαρίδες που έχουν μπει για μερικές εβδομάδες.

Δείτε ακόμη Θέλετε οι Βλεφαρίδες σας να Φαίνονται πιο Γεμάτες; Δοκιμάστε Αυτό το Επαγγελματικό Κόλπο!

Τρόποι για να αφαιρέσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες στο σπίτι

Αφαιρετικό ψεύτικων βλεφαρίδων

freepik.com

Ένα ειδικό προϊόν, συνήθως κρέμα, για την αφαίρεση των ψεύτικων βλεφαρίδων είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε. Ωστόσο, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές για να μην μπει στα μάτια σας. Είναι αρκετά ισχυρό για να διαλύσει την κόλλα, οπότε το να ερεθίσετε τα μάτια σας με αυτήν θα είναι πραγματικά επικίνδυνο.

Ελαιόλαδο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας εμποτισμένο σε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ επανειλημμένα και με υπομονή πριν δείτε αν λειτουργεί. Το θέμα είναι ότι ορισμένες κόλλες χρησιμοποιούν τις συγκολλητικές τους ιδιότητες εάν εκτεθούν σε λιπαρές ουσίες. Όλα εξαρτώνται από την κόλλα βλεφαρίδων. Λαδώστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες το βράδυ, το πρωί εφαρμόστε ξανά λάδι και στη συνέχεια αφαιρέστε τις.

Διφασικό ντεμακιγιάζ

Εμποτίστε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ με το διφασικό ντεμακιγιάζ και περάστε τις βλεφαρίδες. Μετά από λίγο ελέγξτε αν μπορούν να αφαιρεθούν. Μην τρίβετε τις βλεφαρίδες σας με το δίσκο! Ίσως χρειαστεί να το επαναλάβετε μερικές φορές

Ατμός

pinterest.com

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ατμό για να αφαιρέσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Βράστε λίγο νερό και ρίξτε το σε μια κατσαρόλα. Σκύψτε από πάνω και καλύψτε το κεφάλι σας με μια πετσέτα. Μετά από 15 λεπτά, μπορείτε να τρίψετε τις βλεφαρίδες με ένα βαμβάκι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μην ξεχνάτε να είστε πολύ προσεκτικοί και ευαίσθητοι όταν χειρίζεστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες για να μην αφαιρέσετε και τις φυσικές.

Δείτε επίσης 10 Σημάδια ότι Έχετε έναν Άπειρο Στυλίστα Ψεύτικων Βλεφαρίδων

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

35 Ιδέες Πασχαλινής Διακόσμησης για να Καλωσορίσετε την Άνοιξη

35 Ιδέες Πασχαλινής Διακόσμησης για να Καλωσορίσετε την Άνοιξη

Ιώδιο στον Κήπο

Ιώδιο στον Κήπο