in , ,

Ποια Είναι η Χρήση των Διαφορετικών Εξαρτημάτων Ηλεκτρικής Σκούπας;

Ποια Είναι η Χρήση των Διαφορετικών Εξαρτημάτων Ηλεκτρικής Σκούπας;
Ποια Είναι η Χρήση των Διαφορετικών Εξαρτημάτων Ηλεκτρικής Σκούπας;

Οι περισσότεροι άνθρωποι πετούν το χαρτόκουτο για την ηλεκτρική σκούπα την ημέρα που την αγόρασαν. Οι οδηγίες χρήσης διευκολύνουν την ηλεκτρική σκούπα, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τις χρησιμοποιούν Ποια όμως είναι η χρήση των διαφορετικών εξαρτημάτων ηλεκτρικής σκούπας;6 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Χρησιμοποιείτε την Ηλεκτρική Σκούπα

Μικρό ακροφύσιο σε σχήμα Τ

Με ένα ακροφύσιο σε σχήμα Τ μπορείτε να καθαρίσετε όχι μόνο το πάτωμα, αλλά και την ταπετσαρία από καρέκλες και καναπέδες καθώς είναι εξοπλισμένο με ηλεκτροστατικές λωρίδες (συνήθως με κόκκινο χρώμα).. Η σκόνη και οι τρίχες κατοικίδιων μαζεύονται στην επιφάνεια των καναπέδων, καθώς και ακάρεα σκόνης και αλλεργιογόνα.

Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε τα στρώματά σας με αυτό, το οποίο θα αποτρέψει τη συλλογή σκόνης και τα αλλεργιογόνα. Για να φρεσκάρετε το στρώμα σας, πασπαλίστε το μαγειρική σόδα και, στη συνέχεια, σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα μετά από 10 λεπτά.

Ακροφύσιο για φωτιστικά, ψεύτικα λουλούδια και ψάθα

Το στρογγυλό ακροφύσιο με βούρτσα χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό αμπαζούρ φωτιστικών, ψάθινων καλαθιών, ψεύτικων λουλουδιών και πλαστικών αντικειμένων. Οι μαλακές τρίχες θα αφαιρέσουν απαλά τη σκόνη και τη βρωμιά.

Δείτε ακόμη Βαμβάκι στην Ηλεκτρική Σκούπα: η Αλάνθαστη Μέθοδος της Μαμάς

Ακροφύσιο γενικής χρήσης για σκούπισμα κουρτινών.

Το καθάρισμα κουρτινών είναι πολύ εύκολο! Δεν χρειάζεται να τις βγάλετε από το κουρτινόξυλο, απλώς χρησιμοποιήστε το ακροφύσιο γενικής χρήσης. Σκουπίστε τις με την ηλεκτρική σκούπα από πάνω προς τα κάτω και οι φυσικές τρίχες της βούρτσας θα κάνουν τη δουλειά για εσάς! Θυμηθείτε να καθαρίζετε τις κουρτίνες σας μία φορά το μήνα για να αποτρέψετε τη συσσώρευση σκόνης και αλλεργιογόνων. Φυσικά, με αυτό το ακροφύσιο θα καθαρίσετε και το laminate και το παρκέ δάπεδό σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ακροφύσιο για σχισμές

Όταν καθαρίζουμε, ξεχνάμε το εσωτερικό των ντουλαπιών, των συρταριών και των ραφιών. Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να τα καθαρίσετε. Χρησιμοποιώντας το ακροφύσιο για σχισμές ,μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε τη σκόνη και τη βρωμιά που έχουν συσσωρευτεί στις γωνίες και τις σχισμές της ντουλάπας σας. Με αυτό μπορείτε επίσης να καθαρίσετε με ηλεκτρική σκούπα το ψυγείο, τα συρτάρια ή τη βιβλιοθήκη σας.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Λάθη Με Την Ηλεκτρική Σκούπα: Αυτά Είναι τα 6 Λάθη Που Πρέπει Να Αποφύγουμε Δια Ροπάλου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Οι επαγγελματίες καθαρισμού απαντούν: 5 καθαριστικά προϊόντα που δεν χρειάζεστε

Οι επαγγελματίες καθαρισμού απαντούν: 5 καθαριστικά προϊόντα που δεν χρειάζεστε

Το πολύ απλό κόλπο για να ελέγξετε την υγρασία του γκαζόν με ένα κατσαβίδι

Το πολύ απλό κόλπο για να ελέγξετε την υγρασία του γκαζόν με ένα κατσαβίδι