in , , , ,

Βάλτε Εφημερίδες για να Απαλλαγείτε από τα Ζιζάνια στον Κήπο

Βάλτε Εφημερίδες για να Απαλλαγείτε από τα Ζιζάνια στον Κήπο
Βάλτε Εφημερίδες για να Απαλλαγείτε από τα Ζιζάνια στον Κήπο

Η εφημερίδα στον κήπο είναι μια φυσική εναλλακτική λύση για να απαλλαγείτε γρήγορα από τα ζιζάνια. Απλώς τοποθετήστε παχιά στρώματα εφημερίδας σε περιοχές επιρρεπείς στην ανάπτυξη ζιζανίων. Εάν υπάρχουν ήδη φυτά που φυτρώνουν εκεί, τοποθετήστε τις γύρω, αφήνοντας μια μικρή απόσταση από το κοτσάνι. Στη συνέχεια, ρίξτε νερό και περιμένετε λίγο. Όταν το επάνω στρώμα αρχίσει να στεγνώνει, καλύψτε την εφημερίδα με ένα λεπτό στρώμα χώματος. Πώς να Φτιάξετε ένα Φθηνό Φυσικό Απωθητικό Σπρέι Γυμνοσαλιάγκων

Πώς να Απαλλαγείτε από τα Ζιζάνια στον Κήπο; Βάλτε Εφημερίδες

Πως λειτουργεί η εφημερίδα στον κήπο για τα ζιζάνια

Ένα παχύ στρώμα εφημερίδας εμποδίζει το φως του ήλιου και τον αέρα να διεισδύσουν στο έδαφος κάτω από αυτό. Αυτό αποτρέπει τα ζιζάνια να αναπτυχθούν αρκετά ώστε να το ξεπεράσουν. Χωρίς ηλιακό φως, μαραίνονται κάτω από το στρώμα αυτό. Λάβετε υπόψη ότι και άλλα φυτά θα το διαπεράσουν. Αν θέλετε να φυτέψετε κάτι στο μέλλον, φροντίστε να κόψετε προσεκτικά την εφημερίδα.

Αυτή η μέθοδος έχει πολλούς λάτρεις. Δεν είναι μόνο το οικονομικό αλλά και η οικολογική πτυχή της εφημερίδας που έχει τα πλεονεκτήματά της. Είναι βιοδιασπώμενη, οπότε μετά από ένα χρόνο δεν υπάρχει ίχνος της. Μια τέτοια μέθοδος αρκεί για όλη την εποχή από την άνοιξη έως τα τέλη του φθινοπώρου.

Δείτε ακόμη Πώς να Φτιάξετε ένα Φυσικό Φυτοφάρμακο με Ληγμένο Γάλα

Μπορεί επίσης να το χειριστούν κηπουροί – ερασιτέχνες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Η τοποθέτηση της εφημερίδας είναι εύκολη και είναι δύσκολο να προκαλέσετε «βλάβη» στα φυτά σας. Σε σύγκριση με το ύφασμα φυτοκάλυψης, δεν εμφανίζεται μούχλα κάτω από αυτό και οι ρίζες δεν αναπτύσσονται σε αυτό. Φυσική αποσύνθεση σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέτετε περισσότερες στρώσεις εφημερίδας κάθε χρόνο χωρίς να ανησυχείτε για την υγεία του κήπου σας.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ασπρόμαυρες εφημερίδες. Τα κερωμένα χαρτιά με έγχρωμη εκτύπωση μπορούν να διασπάσουν τα χημικά συστατικά των μελανιών εκτύπωσης στο έδαφος και μπορεί να επηρεάσουν την οξύτητά του. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν, για παράδειγμα, καλλιεργείτε έναν λαχανόκηπο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αν δεν έχετε μεγάλη ποσότητα εφημερίδων, μπορείτε να τις αντικαταστήσετε με χαρτόκουτα. Έχουν το ίδιο αποτέλεσμα σύμφωνα με το handimania, αλλά λόγω του πάχους του υλικού, ένα στρώμα θα αρκεί.

Δείτε επίσης Εκχύλισμα Τσουκνίδας: Το Καλύτερο Λίπασμα και Απωθητικό Παρασίτων

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πιλότος Αποκαλύπτει την Αλήθεια για τις Τουαλέτες Αεροπλάνων. Δεν θα Θέλετε να τις Χρησιμοποιήσετε Ξανά

Πιλότος Αποκαλύπτει την Αλήθεια για τις Τουαλέτες Αεροπλάνων. Δεν θα Θέλετε να τις Χρησιμοποιήσετε Ξανά

Γιατί Δεν Πρέπει να Κρατάτε τα Παγάκια στην Κατάψυξη για Μεγάλο Χρονικό Διάστημα

Γιατί Δεν Πρέπει να Κρατάτε τα Παγάκια στην Κατάψυξη για Μεγάλο Χρονικό Διάστημα