in , ,

Καλαμωτές σε Μπαλκόνι ή Αυλή: Όμορφες Ιδέες για να Απογειώσεις τον Χώρο σου

Καλαμωτές σε Μπαλκόνι ή Αυλή: Όμορφες Ιδέες για να Απογειώσεις τον Χώρο σου
Καλαμωτές σε Μπαλκόνι ή Αυλή: Όμορφες Ιδέες για να Απογειώσεις τον Χώρο σου

Οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού, είτε είναι μπαλκόνια είτε κάποια αυλή, έχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι. Και ένα αντικείμενο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πάρα πολλούς τρόπους στη διαμόρφωσή τους και να σου λύσει πραγματικά τα χέρια είναι οι καλαμωτές. Για το λόγο αυτό θα σου δείξουμε μερικούς τρόπους να χρησιμοποιήσεις μια καλαμωτή στον εξωτερικό χώρο.

Οι καλαμωτές είναι κάτι που είναι πραγματικά οικονομικό και μπορεί να δώσει λύση σε πρακτικά προβλήματα της βεράντας ή του κήπου σου. Δες λοιπόν μερικές δημιουργικές ιδέες για καλαμωτή στον εξωτερικό χώρο!

Πως να χρησιμοποιήσεις μια καλαμωτή στον εξωτερικό χώρο

Καλαμωτή για τα κάγκελα του μπαλκονιού

καλαμωτή κάγκελα μπαλκονιού
μπαλκόνι καλαμωτή περιμετρικά

Πολλές φορές τα διαμερίσματα και ιδιαίτερα τα παλιά, έχουν παλιομοδίτικα κάγκελα τα οποία σίγουρα δε βοηθάν το μπαλκόνι σου να αναδειχτεί. Για το λόγο αυτό, συχνά προσπαθούμε να τα κρύψουμε. Και ένας στιλάτος και οικονομικός τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι με μια καλαμωτή. Καλύπτοντας τα φθαρμένα ή απλά άσχημα κάγκελα του μπαλκονιού σου με μια καλαμωτή θα καταφέρεις να του δώσεις έναν boho αέρα και πολύ στυλ!

Δες επίσης: 50 Ιδέες Σχεδιασμού για Μικρά Μπαλκόνια

Καλαμωτή για σκίαση στον εξωτερικό χώρο

τέντα ψάθινη
καλαμωτή σκίαση

Το να βρεις έναν αποτελεσματικό τρόπο σκίασης για έναν εξωτερικό χώρο που δεν θα κοστίσει μια περιουσία δεν είναι εύκολη απόφαση. Σε αυτό σου το εγχείρημα οι καλαμωτές μπορούν να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Για παράδειγμα, μια τέντα από καλαμωτή ή ένα σκέπαστρο είναι ότι πρέπει για να σε προστατεύσει από τον ήλιο. Άσε που δεν αλλοιώνουν την ομορφιά του φυσικού τοπίου αφού εναρμονίζονται τέλεια με το περιβάλλον.

Κάγκελα μπαλκονιού: Πλήρης Οδηγός Για Να Τα Καθαρίσετε Από Σκουριά Και Βρωμιές Οικονομικά και Αποτελεσματικά

Καλαμωτή στον τοίχο εξωτερικού χώρου

καλαμωτή τοίχος μπαλκονιού καλαμωτή εξωτερικό χώρο
μπαλκόνι φυτά

Εκτός από τα κάγκελα ενός μπαλκονιού πολλές φορές και οι τοίχοι χαλάνε το αποτέλεσμα. Αν έχεις έναν τοίχο με ελάττωμα που θέλεις να κρύψεις για κάποιο λόγο τότε μπορείς εύκολα να τοποθετήσεις μια καλαμωτή στον τοίχο αυτό. Ακόμα, μπορείς να το κάνεις για να κάνεις τη βεράντα σου να μοιάζει με εξωτικό μέρος ή για να στερεώσεις επάνω της αναρριχώμενα φυτά. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Καλαμωτή σαν φράχτης ή διαχωριστικό κήπου

φράχτης ξύλινος αυλή
καλαμωτή διαχωριστικό καλαμωτή εξωτερικό χώρο

Θέλεις για τον κήπο σου έναν γρήγορο φράχτη που θα στοιχίσει λίγο; Τότε μπορείς πολύ εύκολα να φτιάξεις έναν φράχτη από καλαμωτές σύμφωνα με το exypnes-idees. Ένας τέτοιος φράχτης θα σε προστατεύσει από αδιάκριτα βλέμματα και θα σου δώσει την ιδιωτικότητα που θέλεις. Μπορείς ακόμα να χρησιμοποιήσεις τις καλαμωτές και σαν ένα διαχωριστικό που να ξεχωρίζει διάφορα σημεία της αυλής σου.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Τι να Κάνεις τις Παλιές Μοκέτες: 11 Έξυπνες Ιδέες Επαναχρησιμοποίησης - Ανακύκλωσης

Τι να Κάνεις τις Παλιές Μοκέτες: 11 Έξυπνες Ιδέες Επαναχρησιμοποίησης – Ανακύκλωσης

φύλλα καρότου,οφέλη φύλλων καρότου,πέστο με φύλλα καρότου,διατροφή,συμβουλές διατροφής,αλμυρές δημιουργίες,επαναχρησιμοποίηση,

Μην Πετάτε τα Φύλλα Καρότου: 8 Λόγοι για να Αρχίσετε να τα Καταναλώνετε