in ,

Η Εποχή της Φράουλας: Πώς να τις πλύνουμε για να φύγουν τα φυτοφάρμακα

Η Εποχή της Φράουλας: Πώς να τις πλύνουμε για να φύγουν τα φυτοφάρμακα
Η Εποχή της Φράουλας: Πώς να τις πλύνουμε για να φύγουν τα φυτοφάρμακα

Ήρθε η εποχή της φράουλας. Οι φράουλες είναι από τα φρούτα που έχουν τα περισσότερα φυτοφάρμακα. Ιδανικά είναι να αγοράζουμε βιολογικές φράουλες. Εδώ θα δούμε πώς πλένουμε τις φράουλες σωστά και καλά.

Αυτά Είναι τα Φρούτα και Λαχανικά με τα Περισσότερα Φυτοφάρμακα

Πώς πλένουμε τις φράουλες

Οι φράουλες είναι από τα αγαπημένα ανοιξιάτικα φρούτα μικρών και μεγάλων και μπορεί να καταναλωθούν είτε όπως είναι είτε μέσα σε γλυκά, φρουτοσαλάτες κτλ. Βασική προϋπόθεση όμως είναι οι φράουλες να είναι καθαρές από βρωμιές και ζωύφια αλλά κυριώς από τα χημικά και τα φυτοφάρμακα. Οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε οτι ένα απλό ξέπλυμε με τρεχούμενο νερό είναι αρκετό. Και όμως αυτό είναι λάθος.

Πλύσιμο φράουλας με αλάτι

Βάλτε σε ένα μπολ νερό και μια κουταλιά της σούπας χοντρό αλάτι. Ανακατέψετε και ρίξτε τις φράουλες μέσα. Ανακατέψτε τις φράουλες μέσα στο μείγμα προσέχοντας όμως να μην διαλυθούν. Στην συνέχεια ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

Πλύσιμο φράουλας με ξίδι

Μπορείτε να κάνετε την παραπάνω διαδικασία και αντί για αλάτι να βάλετε κάμποσο ξίδι. Βέβαια με αυτόν τον τρόπο ίσως να αλλοιωθεί η γεύση. Για να πω την προσωπική μου άποψη εγώ πάντα με νερόξιδο πλένω τις φράουλες και ποτέ δεν έχω δει διαφορά στη γεύση. Βέβαια μετά το νερόξιδο θέλει καλό ξέβγαλμα με τρεχούμενο νερό.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.8 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Το απόλυτο Νηστίσιμο Κέικ Σοκολάτας

Το απόλυτο Νηστίσιμο Κέικ Σοκολάτας

αποκριάτικο μακιγιάζ,απόκριες,συμβουλές μακιγιάζ,γιορτές,

17 Καταπληκτικές Ιδέες για Αποκριάτικο Μακιγιάζ