in , ,

Αυτά τα Τατουάζ Μπορούν να σας Βάλουν σε Κίνδυνο!

επικίνδυνα τατουάζ,συμβουλές για τατουάζ,περίεργα,χρήσιμα,
Αυτά τα Τατουάζ Μπορούν να σας Βάλουν σε Κίνδυνο!

Τα τατουάζ μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εικόνα στο δέρμα σας. Για ορισμένες ομάδες ανθρώπων, ορισμένα τατουάζ έχουν κάποια πολύ συγκεκριμένη σημασία. Επομένως, εάν δεν ανήκετε σε μια δεδομένη κουλτούρα ή απλά δεν ξέρετε τι είδους σύμβολο είναι, καλύτερα να μην το κάνετε τατουάζ. Αλλιώς μπορεί να παρεξηγηθείτε. Για να αποφύγετε τέτοια προβλήματα, υπάρχει μια λίστα τατουάζ που πρέπει να αποφεύγονται. Σε ορισμένες χώρες, μπορείτε ακόμη και να καταλήξετε στη φυλακή εάν τα έχετε. 6 Συμβουλές για να μην Κάνετε Τατουάζ που θα Μετανιώνετε για την Υπόλοιπη Ζωή σας

Βούδας

instagram.com/bangbangnyc

Μια εικόνα οποιουδήποτε είδους θεού θεωρείται εκεί βλασφημία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί τουρίστες που επισκέπτονται τις βουδιστικές χώρες καταλήγουν να συλλαμβάνονται.

Τριφύλλι

instagram.com/tattooist_wasabi

Το τριφύλλι θεωρείται συνήθως σύμβολο τύχης. Εκτός κι αν κάνετε τατουάζ με τρίφυλλο τριφύλλι. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ανήκετε σε μια ιρλανδική συμμορία. Αν λοιπόν ένα μέλος της συμμορίας το δει αυτό πάνω σας και ταυτόχρονα ξέρει ότι δεν ανήκετε σε αυτούς, θα έχετε μεγάλο πρόβλημα!

Ένα δάκρυ

instagram.com/jmeeksofficial

Ένα δάκρυ που κάνετε τατουάζ κάτω από το δεξί σας μάτι σημαίνει ότι το άτομο έχει δολοφονήσει κάποιον ή έχει αποπειραθεί. Αυτό το τατουάζ έχει πολύ νόημα για τους κατάδικους, οπότε αν το κάνετε για πλάκα, μπορεί να παρεξηγηθείτε από κάποιους σκληροπυρηνικούς εγκληματίες, καθώς πιστεύουν ότι για να το έχετε πρέπει να «το αξίζετε».

Γιακούζα

instagram.com/seoulinktattoo

Στην Ιαπωνία, μόνο άτομα που ανήκουν σε αυτήν την εγκληματική οργάνωση δικαιούνται να το έχουν. Η Γιακούζα είναι η πιο ισχυρή και η μεγαλύτερη συμμορία στην Ιαπωνία. Αν λοιπόν έχετε αυτό το τατουάζ και δεν ανήκετε στη Γιακούζα, καλύτερα να προσέξετε.

Συρματοπλέγματα

instagram.com/postmalone

Στον εγκληματικό κόσμο ένα τατουάζ με συρματοπλέγματα σημαίνει ότι το άτομο έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης. Κάθε κόμπος σημαίνει ένα χρόνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτός θέλει ένα τέτοιο τατουάζ θα μπορούσε να εκληφθεί είτε ως εγκληματίας είτε, αν εντοπιστεί από έναν πρώην κατάδικο, ως χαζός που δεν σέβεται τις παραδόσεις της φυλακής.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σύμβολα δαχτυλιδιών στα δάχτυλα

instagram.com/ltwtattoo

Τα δαχτυλίδια τατουάζ στα δάχτυλα είναι ο ευκολότερος τρόπος για να προσδιορίσετε εάν το άτομο έχει καταδικαστεί και, εάν έχει, τι είδους θέση απολάμβανε πίσω από τα κάγκελα. Κάθε δαχτυλίδι δείχνει τη δύναμη της εξουσίας και της εμπειρίας στη φυλακή.

Σταυρός στο στήθος

wikipedia.com/EasternPromises

Το να κάνετε τατουάζ ένα μεγάλο σταυρό στο στήθος σας είναι πραγματικά επικίνδυνο στη Ρωσία. Αυτό είναι το τατουάζ που έχουν εκεί μόνο οι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες. Το να το κάνετε για πλάκα είναι πραγματικά επικίνδυνο, καθώς μόλις το εντοπίσει ένας έμπειρος εγκληματίας, μπορεί να κατηγορηθείτε για ψέματα.

Ιστός αράχνης

instagram.com/jin_tattoo_x.x.x.

Ο ιστός αράχνης είναι ένα είδος αυτοβιογραφίας ενός κατάδικου. Δείχνει ότι έχουν εκτίσει πολυετείς ποινές και ήταν εθισμένοι στα ναρκωτικά. Ένα δαχτυλίδι του ιστού σημαίνει ένα δύσκολο έτος στη ζωή κάποιου. Έτσι οι εγκληματίες αναγνωρίζουν τους συναδέλφους τους και γι’ αυτό εξοργίζονται όταν συνειδητοποιούν ότι ένα τέτοιο τατουάζ έγινε για πλάκα.

Δείτε ακόμη Οι Δερματολόγοι Προειδοποιούν Γιατί Δεν Πρέπει να Κάνετε Τατουάζ Πάνω στις Ελιές σας

Ένα άγριο λιοντάρι

instagram.com/vean_tattoo

Το λιοντάρι που βρυχάται είναι σύμβολο θάρρους και δύναμης. Στον εγκληματικό κόσμο, οι άνθρωποι που έχουν ένα τέτοιο τατουάζ λιονταριού το χρησιμοποιούν για να δείξουν ότι τους αρέσει η βία και ότι είναι έτοιμοι να διαπράξουν κάποια βάναυσα εγκλήματα που δεν θα μετανιώσουν. Φυσικά οι εγκληματίες πιστεύουν ότι για να έχετε ένα τέτοιο τατουάζ πρέπει να το αξίζετε.

Τρεις τελείες

instagram.com/merry.jhyun

Αυτό το φαινομενικά αθώο, μικρό τατουάζ έχει νόημα σε όλο τον κόσμο – «Mi vida loca» («Η τρελή ζωή μου»). Το μόνο που λέει για τον ιδιοκτήτη είναι ότι έχει παραβιάσει το νόμο ή ότι συνδέονται με τον εγκληματικό κόσμο. Φυσικά, εάν είστε υπόδειγμα πολίτη, το να κάνετε τατουάζ με τρεις κουκκίδες οπουδήποτε δεν είναι επιλογή.

Κορώνα με 5 μύτες

instagram.com/inkprovised

Στις ΗΠΑ ένα τατουάζ κορώνας με 5 μύτες είναι σύμβολο μιας συμμορίας που ονομάζεται Latin Kings. Αυτή η συμμορία είναι παρούσα τόσο πίσω από τα κάγκελα όσο και έξω από τους τοίχους της φυλακής. Είναι ένα από τα τατουάζ που δεν πρέπει να αναζητήσετε μόνο για διασκέδαση.

Τραπουλόχαρτα

instagram.com/seoulinktattoo

Στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος κάθε τραπουλόχαρτο έχει κάποιο συγκεκριμένο νόημα. Αυτός είναι ο λόγος που μερικά μπορούν να πουν αρκετά για τον εγκληματία που τα έχει κάνει τατουάζ.

Αστέρια

pixabay.com

Ένα αστέρι είναι ένα τατουάζ για τους κατάδικους. Η σημασία του αλλάζει ανάλογα με το μέρος του σώματος. Για παράδειγμα, τα αστέρια στα χέρια σημαίνουν δύναμη και σεβασμό.

Ένας κλόουν

instagram.com/captainstattoocompany

Αυτό το τατουάζ μπορεί να σας κοστίσει ζωή αν πάτε στη Βραζιλία, καθώς είναι μια προσβολή για τις αστυνομικές δυνάμεις. Θεωρείται προσβλητικό καθώς ένα τέτοιο τατουάζ σημαίνει ότι το άτομο έχει σκοτώσει έναν αστυνομικό.

Πολιτικά σύμβολα

pexels.com

Οι άνθρωποι που έχουν τατουάζ που συνδέονται με κάποιες πολιτικές ή θρησκευτικές ιδέες, πρέπει να είναι έτοιμοι να πολεμήσουν για τον σκοπό τους ανά πάσα στιγμή. Σε ορισμένες χώρες, τέτοια τατουάζ τιμωρούνται με ποινές φυλάκισης, ειδικά όταν θεωρείται ότι προσβάλλουν την πίστη ή τις πολιτικές απόψεις των άλλων.

Δείτε επίσης Λευκό Τατουάζ: 7 Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζετε πριν το αποκτήσετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ζαλάδες ,άσθμα, δερματίτιδες και όλα όσα μπορούμε να πάθουμε από τα υλικά που είναι Φτιαγμένο το σπίτι

Ζαλάδες ,άσθμα, δερματίτιδες και όλα όσα μπορούμε να πάθουμε από τα υλικά που είναι Φτιαγμένο το σπίτι

Χρειάζεστε Μόνο Λίγα Υλικά για να Φτιάξετε ένα Ισχυρό Υγρό Πιάτων

Χρειάζεστε Μόνο Λίγα Υλικά για να Φτιάξετε ένα Ισχυρό Υγρό Πιάτων