in , , , ,

Λευκό Τατουάζ: 7 Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζετε πριν το αποκτήσετε

Λευκό Τατουάζ: 7 Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζετε πριν το αποκτήσετε
Λευκό Τατουάζ: 7 Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζετε πριν το αποκτήσετε

Προτού αποκτήσετε ένα λευκό τατουάζ, είναι καλύτερα να γνωρίζετε ορισμένα στοιχεία και να είστε σίγουροι ότι θα ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες σας στο μέλλον. Οι Δερματολόγοι Προειδοποιούν Γιατί Δεν Πρέπει να Κάνετε Τατουάζ Πάνω στις Ελιές σας

Επιλέξτε μόνο έμπειρους καλλιτέχνες τατουάζ.

© ann_gilberg / instagram, © ann_gilberg / instagram

Αυτό ισχύει για όλα τα τατουάζ. Αλλά τα τατουάζ με λευκό μελάνι είναι πολύ πιο δύσκολο να γίνουν σωστά. Λόγω της αραίωσης των περισσότερων λευκών μελανιών, χρειάζεται λίγος χρόνος και δεξιότητα για να δημιουργηθεί ένα τατουάζ όπως ακριβώς θέλει ο πελάτης. Επιπλέον, είναι πολύ πιο δύσκολο να δει το λευκό μελάνι σε σύγκριση με το μαύρο μελάνι ενώ το εφαρμόζει στο δέρμα.

Δεν πρέπει να επιτρέψετε σε κανέναν να το κάνει αυτό στο σώμα σας αν είναι η πρώτη του φορά, ακόμα κι αν έχει εμπειρία σε κανονικά τατουάζ. Να είστε προσεκτικοί με αυτό. Ένας καλός καλλιτέχνης θα μπορεί να προτείνει ποιο είδος τατουάζ θα σας ταιριάζει καλύτερα.

Τα λευκά τατουάζ δεν φαίνονται καλά σε κάθε χρώμα δέρματος.

© schrodingerskeetay / reddit, © xowildrose / reddit

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα με πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα και μπορείτε εύκολα να το κρύψετε με το μακιγιάζ σε ορισμένες περιπτώσεις. Ωστόσο, το χρώμα του δέρματος είναι ο καθοριστικός παράγοντας για το πόσο ορατό θα γίνει το τατουάζ σας. Εάν το δέρμα σας είναι πολύ χλωμό, υπάρχει πιθανότητα να μην αποδειχθεί τόσο εντυπωσιακό.

Τα λευκά τατουάζ απαιτούν ιδιαίτερο σχέδιο.

© ann_gilberg / instagram, © ann_gilberg / instagram

Το λευκό μελάνι θα πρέπει να συμπληρώνει την ιδέα σας για τατουάζ, επειδή δεν μπορούν να εκτελεστούν όλα τα σχέδια χρησιμοποιώντας αυτό το χρώμα. Επιπλέον, όσο πιο απλή είναι η ιδέα, τόσο πιο πιθανό είναι να φαίνεται λαμπρή. Τα περίπλοκα σχέδια δεν είναι τόσο καλή ιδέα για λευκό μελάνι. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη γνώμη του καλλιτέχνη τατουάζ σας ή ακόμα και πολλών καλλιτεχνών.

Δείτε ακόμη 6 Συμβουλές για να μην Κάνετε Τατουάζ που θα Μετανιώνετε για την Υπόλοιπη Ζωή σας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τα λευκά τατουάζ συνήθως δεν περνούν τη δοκιμασία του χρόνου.

© RowHard / reddit

Όλα τα τατουάζ ξεθωριάζουν και μετά από ορισμένα χρόνια, δεν φαίνονται ίδια. Και το λευκό μελάνι τείνει να αλλάζει το χρώμα του γρηγορότερα από άλλα μελάνι καθώς γερνάει το τατουάζ. Επομένως, υπάρχει μια τεράστια πιθανότητα να πρέπει να κάνετε ρετούς το τατουάζ σας πιο συχνά από ό,τι αν ήταν μαύρο.

Τα λευκά τατουάζ μπορούν να ανυψώσουν την επιφάνεια του δέρματος.

© mattlagz13 / imgur

Τα λευκά τατουάζ τείνουν να κάνουν το δέρμα σας να διογκώνεται λίγο περισσότερο από τα τατουάζ άλλων χρωμάτων. Αυτό συμβαίνει επειδή το μελάνι τοποθετείται κοντά στην επιφάνεια του δέρματος για να κάνει το χρώμα πιο ορατό. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να εξετάσετε το σωστό σχέδιο.

Το λευκό μελάνι λειτουργεί καλύτερα για την επισήμανση παρά για το περίγραμμα.

© ann_gilberg / instagram, © ann_gilberg / instagram

Συνήθως, το λευκό μελάνι χρησιμοποιείται για να τονίσει άλλα τατουάζ, επειδή μπορεί να βοηθήσει στην παροχή ενός πιο ενδιαφέροντος σχήματος. Φαίνεται επίσης εντυπωσιακό σε αντίθεση με το μαύρο μελάνι. Έτσι, είναι λογικό να προσθέσουμε αυτό το λευκό μελάνι σε άλλα σχέδια για να δώσουμε διάσταση σε άλλα χρώματα.

Μπορείτε να αποτρέψετε το να ξεθωριάσει πρόωρα το τατουάζ σας.

© ann_gilberg / instagram

Δεδομένου ότι τα τατουάζ με λευκό μελάνι είναι πιο ευαίσθητα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην ξεθωριάσουν γρήγορα. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Εφαρμόστε μικρές ποσότητες λοσιόν και κρέμας μετά το πλύσιμο του τατουάζ σας. Μην εφαρμόζετε ένα νέο στρώμα πάνω σε ένα παλαιότερο χωρίς να το πλύνετε πρώτα γιατί μπορεί να προκαλέσει φυσαλίδες στο τατουάζ.

Τα τατουάζ με λευκό μελάνι τείνουν να ξεφλουδίζουν πολύ περισσότερο ενώ επουλώνονται σε σύγκριση με τα κανονικά τατουάζ. Δεν πρέπει να αφαιρείτε τα κομμάτια του δέρματος που ξεφλουδίζει. Είναι καλύτερα να περιμένετε να πέσουν μόνα τους.

Προστατέψτε το τατουάζ σας από τον ήλιο για έναν ολόκληρο χρόνο. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικές κρέμες με SPF.

Δείτε επίσης 7 Μέρη του Σώματος που Δεν Πρέπει Ποτέ να Κάνετε Τατουάζ – Πίνακας Πόνου Τατουάζ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συμβουλές για ξενοδοχεία,χρήσιμα,

Πριν Κοιμηθείτε σε Δωμάτιο Ξενοδοχείου, Ελέγξετε Πρώτα Αυτά τα 3 Πράγματα

Τριχοφυΐα στο Πρόσωπο και Γυναίκειο Μουστάκι Τέλος Χωρίς Πόνο με Την Φυσική Συντάγη με Βρώμη που Μπορείς Ακόμα και να την Φας

Τριχοφυΐα στο Πρόσωπο και Γυναίκειο Μουστάκι Τέλος Χωρίς Πόνο με Την Φυσική Συντάγη με Βρώμη που Μπορείς Ακόμα και να την Φας