in , ,

Γλώσσα του Σώματος: 8 Ψυχολογικά Κόλπα για να Διαβάσετε το Μυαλό των Ανθρώπων – Πότε λένε ψέμματα ή δεν σας συμπαθούν

Γλώσσα του Σώματος: 8 Ψυχολογικά Κόλπα για να Διαβάσετε το Μυαλό των Ανθρώπων - Πότε λένε ψέμματα ή δεν σας συμαθούν
Γλώσσα του Σώματος: 8 Ψυχολογικά Κόλπα για να Διαβάσετε το Μυαλό των Ανθρώπων - Πότε λένε ψέμματα ή δεν σας συμαθούν

Όλοι είχαμε στιγμές που θέλαμε να μπορούσαμε να γνωρίζουμε τι σκέφτονται οι άλλοι. Όμως μπορείτε πραγματικά να διαβάσετε τους ανθρώπους μόνο παρατηρώντας τη γλώσσα του σώματός τους. 11 Συμβουλές Ψυχολογίας Χρωμάτων για να Έχετε το Τέλειο Ντύσιμο σε Οποιαδήποτε Περίσταση

Παρά τη δύναμη των λέξεων, μερικές φορές οι άνθρωποι μπορούν να μεταφραστούν διαφορετικά με λάθος κινήσεις ή χειρονομίες του σώματος. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος της γλώσσας του σώματός μας συνδέεται με το υποσυνείδητο μυαλό μας και βρίσκουμε τους εαυτούς μας να κάνουμε πράγματα που βγαίνουν τόσο φυσικά, που το συνειδητοποιούμε μόνο αφού το κάνουμε.

Δείτε παρακάτω μερικά κόλπα που θα σας κάνουν να φαίνεστε σαν μέντιουμ.

Ακολουθήστε τα μάτια τους.

8 Ψυχολογικά Κόλπα για να Διαβάσετε το Μυαλό των Ανθρώπων

Το να κοιτάτε δεξιά και ευθεία προς τα πάνω σημαίνει ψέμα γιατί ενεργοποιεί τη φαντασία και τις μνήμες αριστερής δραστηριότητας. Αλλά κοιτάζοντας προς τα αριστερά και προς τα κάτω ενώ μιλάει σημαίνει ότι ο ομιλητής είτε αναπολεί γεγονότα είτε συγκεντρώνει τις σκέψεις του.

Αν γνέφουν πάρα πολύ

Μερικές φορές, όταν μιλάμε για κάτι που μπορεί να μην αρέσει στο άλλο άτομο, μπορεί να αρχίσει να γνέφει επανειλημμένα και υπερβολικά. Αν κάποιος αμφιβάλλει για την ικανότητά του να ακολουθεί οδηγίες, γνέφει πάρα πολύ. Γι’ αυτό θα πρέπει να δώσετε προσοχή και όταν αρχίσει να συμβαίνει, επιβραδύνετε και προσπαθήστε να το πείτε με διαφορετικό τρόπο.

Προσποιούνται ένα χαμόγελο.

Πολλοί παραπονιόμαστε για τις ρυτίδες που εμφανίζονται πολύ νωρίς. Αλλά αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι οι ρυτίδες μπορούν να σας πουν αν το χαμόγελο είναι γνήσιο ή όχι. Αυτό συμβαίνει επειδή τα ψεύτικα χαμόγελα δεν είναι μεταδοτικά, επομένως, τα μάτια σας δεν θα χαμογελούν μαζί με τα χείλη σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σφίγγουν το σαγόνι τους.

Ένα σφιγμένο σαγόνι είναι σημάδι άγχους. Αν τους δείτε να το κάνουν αυτό, σημαίνει ότι σκέφτονται κάτι αγχωτικό. Σε κάθε περίπτωση, είτε το παρατηρούν είτε όχι, αυτό συμβαίνει υποσυνείδητα.

Δείτε ακόμη Τι σε τρομάζει πιο πολύ; Το ψυχολογικό τεστ με τις Πόρτες που θα μάθεις πολλά για σένα και το «σκοτεινό» υποσυνείδητό σου

Πώς να καταλάβετε αν τα συναισθήματά τους είναι προσποιητά

Τα συναισθήματα αποκαλύπτονται στην έκφραση του προσώπου εξίσου, οπότε αν η μία πλευρά του προσώπου τους είναι πιο ενεργή από την άλλη, μπορεί να προσποιούνται το συναίσθημα.

Δώστε προσοχή στο πότε σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

Ανυψώνοντας το χέρι σε όλο του το μήκος με μια άνετη στάση, αναδύεται μια ισχυρή, κυρίαρχη αύρα. Αντίθετα, το να σηκώνει το χέρι κάτω από το ύψος του κεφαλιού δείχνει ανασφάλεια και ντροπαλότητα.

Προσέχετε τις παλάμες τους.

Υπάρχουν πολλές χειρονομίες που μπορεί να σημαίνουν το ένα ή το άλλο πράγμα. Μεταξύ αυτών είναι αυτά τα 2. Εάν οι παλάμες είναι στραμμένες προς τα πάνω, σημαίνει ότι προτείνουν ή ρωτάνε κάτι. Και αν οι παλάμες είναι στραμμένες προς τα κάτω, σημαίνει ότι παραγγέλνουν ή ζητάνε κάτι.

Προσοχή στην απόσταση.

Δώστε προσοχή στο πόσο κοντά σας βρίσκεται ένα άτομο για να προσδιορίσετε αν σας βλέπει ευνοϊκά. Και αν κάποιος υποχωρήσει όταν πλησιάζετε, θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι η σύνδεση δεν είναι αμοιβαία.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Ακαταστασία στο σπίτι: Τι σημαίνουν 5 βασικά πράγματα για την ψυχολογία μας και τον χαρακτήρα μας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί Δεν Πρέπει να Κρατάτε τα Παγάκια στην Κατάψυξη για Μεγάλο Χρονικό Διάστημα

Γιατί Δεν Πρέπει να Κρατάτε τα Παγάκια στην Κατάψυξη για Μεγάλο Χρονικό Διάστημα

Αυτή την Τσικνοπέμπτη φτιάξε σως από λευκό κρασί για μπριζόλες και ψητά