in , , , ,

Πώς να Καθαρίσετε Καμένα Λάδια από τον Φούρνο Χωρίς Κόπο και Χημικά

Πώς να Καθαρίσετε Καμένα Λάδια από τον Φούρνο Χωρίς Κόπο και Χημικά
Πώς να Καθαρίσετε Καμένα Λάδια από τον Φούρνο Χωρίς Κόπο και Χημικά

Συχνά μπορεί να διαρρεύσει λάδι ή λίπος κατά το μαγείρεμα, το οποίο, αν δεν αφαιρεθεί εγκαίρως, καίει και αφήνει ενοχλητικά υπολείμματα στον φούρνο. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε σκληρά χημικά για να τον καθαρίσετε τον φούρνο σας. Αντίθετα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαπούνι Μασσαλίας, μια φυσική και απαλή λύση για να απαλλαγείτε από το καμένο λάδι και τα υπολείμματα στο φούρνο. Αφρός Ξυρίσματος στο Φούρνο: Από Σήμερα θα Αρχίσετε να το Κάνετε κι Εσείς

Πώς να Καθαρίσετε Καμένα Λάδια από τον Φούρνο Χωρίς Κόπο και Χημικά

Θα χρειαστείτε:

Σαπούνι Μασσαλίας
Ζεστό νερό
Σφουγγάρια και πανιά
Προστατευτικά γάντια
Ξύστρα φούρνου ή πλαστική σπάτουλα
Μια λεκάνη

Δείτε ακόμη Πώς να καθαρίσεις τον φούρνο μέσα σε λίγα λεπτά και να είναι σαν να τον αγόρασες χτες

Οδηγίες καθαρισμού:

Αρχικά, φορέστε τα προστατευτικά γάντια από λάτεξ.

Ανακατέψτε το σαπούνι Μασσαλίας με ζεστό νερό σε ένα μπολ. Χρησιμοποιήστε περίπου 1-2 κουταλιές της σούπας σαπούνι για κάθε λίτρο νερού. Το σαπούνι Μασσαλίας είναι ένα ευαίσθητο αλλά αποτελεσματικό απορρυπαντικό.

Εφαρμόστε το μείγμα σαπουνιού και νερού σε επιφάνειες του φούρνου όπου υπάρχουν υπολείμματα καμένου λαδιού. Βεβαιωθείτε ότι τις καλύπτετε καλά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αφήστε το μείγμα για τουλάχιστον 30 έως 60 λεπτά. Αυτό θα επιτρέψει στο σαπούνι να μαλακώσει τα καμένα υπολείμματα, διευκολύνοντας την αφαίρεσή τους.

Με την ξύστρα φούρνου ή πλαστική σπάτουλα αφαιρέστε τυχόν μαλακωμένα υπολείμματα. Φροντίστε να δουλέψετε απαλά για να μην γρατσουνίσετε τις επιφάνειες του φούρνου.

Χρησιμοποιήστε σφουγγάρι εμποτισμένο σε καθαρό νερό για να ξεπλύνετε τις επιφάνειες του φούρνου και να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα σαπουνιού και βρωμιάς. Θα χρειαστεί να εφαρμόσετε πολλά περάσματα για να καθαρίσετε καλά.

Στεγνώστε καλά τις επιφάνειες με ένα στεγνό πανί και αξιολογήστε το αποτέλεσμα. Εάν είναι απαραίτητο, επαναλάβετε τη διαδικασία καθαρισμού για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα που έχουν απομείνει.

Για να διατηρήσετε τον φούρνο σας καθαρό, εκτελείτε αυτόν τον καθαρισμό με σαπούνι Μασσαλίας περιοδικά, ειδικά αφού μαγειρέψετε λιπαρά φαγητά ή όταν παρατηρήσετε ότι σχηματίζονται καμένα υπολείμματα.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Λίγδα Και Βρωμιά: Πως να Καθαρίσετε το Λιπαρό Διπλό Τζάμι του Φούρνου σε Λίγα Λεπτά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.8 / 5. Αξιολογήσεις: 19

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

βρώμικες κάλτσες,καθαρισμός καλτσών,συμβουλές για κάλτσες,ρούχα,χρήσιμα,

Πώς να Καθαρίσω Βρώμικες Κάλτσες: Με Αυτό το Κόλπο οι Βρώμικοι Λεκέδες θα Εξαφανιστούν Αμέσως

Καθαρισμός Τζακιού: Πώς να καθαρίσεις την Εστία από την Βρωμιά με Εύκολο Τρόπο

Καθαρισμός Τζακιού: Πώς να καθαρίσεις την Εστία από την Βρωμιά με Εύκολο Τρόπο