in , , , , , ,

Πώς να Καθαρίσω Βρώμικες Κάλτσες: Με Αυτό το Κόλπο οι Βρώμικοι Λεκέδες θα Εξαφανιστούν Αμέσως

βρώμικες κάλτσες,καθαρισμός καλτσών,συμβουλές για κάλτσες,ρούχα,χρήσιμα,
βρώμικες κάλτσες,καθαρισμός καλτσών,συμβουλές για κάλτσες,ρούχα,χρήσιμα,

Οι κάλτσες, ειδικά αυτές που φορούν οι αθλητές, γεμίζουν λεκέδες που είναι δύσκολο να αφαιρεθούν. Ευτυχώς, λίγα μόνο φυσικά συστατικά αρκούν για να αφαιρέσετε ακόμα και τους πιο σκληρούς λεκέδες από τις κάλτσες. Πώς να Σταματήσετε να Χάνετε τις Κάλτσες σας στο Πλυντήριο

Με Αυτό το Κόλπο οι Βρώμικοι Λεκέδες στις Κάλτσες σας θα Εξαφανιστούν Αμέσως

Πώς να Καθαρίσω Βρώμικες Κάλτσες

Είναι αδύνατο να μην έχετε παλέψει με δύσκολους λεκέδες στις κάλτσες. Αθλητές, πεζοπόροι, αλλά και παιδιά που τους αρέσει να περπατούν ξυπόλητα κινδυνεύουν να λερώσουν ανεπανόρθωτα τις κάλτσες τους.

Ωστόσο, μετά το πλύσιμο στο πλυντήριο, ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες, οι κάλτσες μπορεί να μην βγαίνουν τόσο λευκές όσο πριν. Μπορεί να είναι το ίδιο εάν κάνετε προεπεξεργασία: οι λεκέδες μπορεί να μην εξαφανιστούν, το αντίθετο.

Δείτε ακόμη Πώς να Μην Σκληραίνουν οι Κάλτσες Κατά το Πλύσιμο

Υπάρχει μια μέθοδο που θα κάνει τις κάλτσες σας να φαίνονται ξανά καινούριες και, κυρίως, θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα, που ξοδεύετε για ειδικά καθαριστικά.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για να καθαρίσετε γρήγορα τις βρώμικες κάλτσες σας βρίσκονται σε κάθε κουζίνα και είναι πολύ φθηνά. Στην πραγματικότητα, είναι ένα βασικό συστατικό στο σπίτι, η μαγειρική σόδα που είναι γνωστή για τη λευκαντική, απολυμαντική και κατά της οσμής της δύναμη. Ένα άλλο συστατικό είναι το λευκό ξύδι, το οποίο, σε συνδυασμό με μαγειρική σόδα, έχει μεγάλη απολιπαντική δύναμη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σε μια λεκάνη ρίξτε μισό λίτρο ζεστό νερό. Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και μια κουταλιά της σούπας υγρό πιάτων. Ρίξτε δύο κουταλιές της σούπας λευκό ξύδι και ένα κουταλάκι του γλυκού ψιλό αλάτι. Ανακατέψτε καλά τα υλικά.

Μετά τοποθετήστε τις βρώμικες κάλτσες στη λεκάνη χρησιμοποιώντας ένα γάντι. Μουλιάστε τις για περίπου δύο ώρες. Αφού περάσει ο χρόνος μουλιάσματος, βγάλτε τις κάλτσες και θα δείτε αμέσως πώς έχουν επιστρέψει στο αρχικό καθαρό λευκό τους.

Στη συνέχεια, μπορείτε να πλύνετε τις κάλτσες ως συνήθως, στο χέρι ή στο πλυντήριο ρούχων.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Γιατί το Πλυντήριο Κλέβει τις Κάλτσες σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Κόκκινη Μύτη: Γιατί η Μύτη σας Κρυώνει Πάντα Ακόμα και Όταν Δεν Είναι Χειμώνας

Κόκκινη Μύτη: Γιατί η Μύτη σας Κρυώνει Πάντα Ακόμα και Όταν Δεν Είναι Χειμώνας

Πώς να Καθαρίσετε Καμένα Λάδια από τον Φούρνο Χωρίς Κόπο και Χημικά

Πώς να Καθαρίσετε Καμένα Λάδια από τον Φούρνο Χωρίς Κόπο και Χημικά