in , , , ,

Τζίντζερ – Λεμόνι – Αλάτι: Αποτελεσματική Φυσική Θεραπεία για Λευκά Δόντια στο Σπίτι

Αποτελεσματική Φυσική Θεραπεία για Λευκά Δόντια στο Σπίτι
Αποτελεσματική Φυσική Θεραπεία για Λευκά Δόντια στο Σπίτι

Πολλοί διαπιστώνουν ότι με την πάροδο του χρόνου, τα δόντια μπορεί να μην λάμπουν όπως κάποτε. Οι επιλογές του τρόπου ζωής, τα φαγητά και το πέρασμα του χρόνου μπορούν όλα να συμβάλουν σε ένα λιγότερο φωτεινό χαμόγελο. Ωστόσο, τα λαμπερά δόντια δεν απαιτούν οδοντίατρο ή δαπανηρές θεραπείες. Υπάρχει μια αποτελεσματική, φυσική θεραπεία στο σπίτι που βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής λάμψης των δοντιών σας. Πώς να Αφαιρέσετε Λεκέδες Καφέ από τα Δόντια με Φυσικό Τρόπο

Αποτελεσματική Φυσική Θεραπεία για Λευκά Δόντια στο Σπίτι

Η δύναμη των απλών συστατικών

Για όσους θέλουν να φωτίσουν το χαμόγελό τους φυσικά, μια απλή μέθοδος περιμένει στην κουζίνα σας. Αυτή χρησιμοποιεί μόνο τρία κοινά συστατικά: τζίντζερ, λεμόνι και αλάτι. Καθένα παίζει μοναδικό ρόλο βοηθώντας στην απαλή αφαίρεση του αποχρωματισμού και στην αποκατάσταση της φυσικής λευκότητας των δοντιών σας.

Τζίντζερ: Γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του, συμβάλλει στη στοματική υγεία βοηθώντας στον καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Η ήπια λειαντική υφή του μπορεί να βοηθήσει στην αφαίρεση των λεκέδων στην επιφάνεια των δοντιών.

Χυμός λεμονιού: Η φυσική οξύτητά του δρα ως λευκαντικός παράγοντας στους λεκέδες στα δόντια. Είναι ένας ισχυρός, φυσικός τρόπος για να βελτιώσετε το χαμόγελό σας.

Αλάτι: Λειτουργώντας ως φυσικό λειαντικό, απομακρύνει απαλά τους λεκέδες στο σμάλτο χωρίς να προκαλεί βλάβη στα δόντια όταν χρησιμοποιείται μέτρια.

Δείτε ακόμη Κίτρινα Δόντια: Λευκάνετε τα σε Λιγότερο από 2 Λεπτά

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δημιουργήστε το φυσικό λευκαντικό

Για να ετοιμάσετε το σπιτικό λευκαντικό, ξεκινήστε τρίβοντας μια μικρή ποσότητα φρέσκου τζίντζερ. Θα χρειαστείτε αρκετό για να το αναμίξετε με τρία κουταλάκια του γλυκού φρέσκο χυμό λεμονιού, δημιουργώντας μια πάστα. Στη συνέχεια, ανακατέψτε με μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι μέχρι το μείγμα να ενωθεί καλά.

Με την οδοντόβουρτσα, απλώστε το μείγμα στα δόντια σας, βουρτσίζοντας απαλά για 2-3 λεπτά. Αυτή η φυσική πάστα μπορεί να βοηθήσει στην λεύκανση των λεκέδων από τα δόντια σας, αφήνοντάς τα να φαίνονται πιο λαμπερά και πιο καθαρά.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 6 Καθημερινές Συνήθειες που τα Δόντια σας θα σας Ευγνωμονούν που Υιοθετήσατε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μέλι αντί ζάχαρης,κατανάλωση μελιού,οφέλη μελιού,διατροφή,συμβουλές διατροφής

Μέλι Αντί Ζάχαρης: Υπάρχει Κάτι που Πρέπει να Γνωρίζετε

κιτρινισμένο στρώμα,καθαρισμός στρώματος,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Κίτρινο Στρώμα και Επίμονοι Λεκέδες που σας Κάνουν Να Αγανακτείτε – Πως να Το Λευκάνετε Εύκολα