in , , , ,

Φυσική Λεύκανση Δοντιών: Αποκτήστε Λαμπερό Χαμόγελο με μια Μπανάνα

Αποκτήστε Λαμπερό Χαμόγελο με μια Μπανάνα
Αποκτήστε Λαμπερό Χαμόγελο με μια Μπανάνα

Στην επιδίωξη ενός εκθαμβωτικού, υγιούς χαμόγελου, πολλοί παραβλέπουν μια απλή, αλλά αποτελεσματική φυσική θεραπεία που πιθανότατα βρίσκεται στη φρουτιέρα σας αυτή τη στιγμή. Με μια μπανανόφλουδα, μπορείτε να αποκτήστε λαμπερό χαμόγελο που να προκαλεί έκπληξη και χωρίς κόπο. Τζίντζερ – Λεμόνι – Αλάτι: Αποτελεσματική Φυσική Θεραπεία για Λευκά Δόντια στο Σπίτι

Φυσική Λεύκανση Δοντιών με Μπανάνα

Γιατί μπανανόφλουδες

Οι μπανανόφλουδες είναι πλούσιες σε κάλιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο και άλλα μέταλλα που είναι ευεργετικά για τα δόντια. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά μπορούν να βοηθήσουν στην αφαίρεση της πέτρας και στη λεύκανση των δοντιών φυσικά με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, η φλούδα είναι απαλή και πλούσια σε φυτικές ίνες, καθιστώντας την ένα απαλό αλλά αποτελεσματικό εργαλείο για τη στοματική φροντίδα.

Η ενσωμάτωση της μπανανόφλουδας στη ρουτίνα της οδοντιατρικής σας φροντίδας είναι τόσο εύκολη όσο γίνεται.

Δείτε ακόμη Πώς να Αφαιρέσετε Λεκέδες Καφέ από τα Δόντια με Φυσικό Τρόπο

Όσο πιο ώριμη είναι η μπανάνα, τόσο μεγαλύτερη είναι η συγκέντρωσή της σε ευεργετικά μέταλλα. Επιλέξτε μια που είναι ώριμη, αλλά όχι υπερβολικά. Κόψτε ένα κομμάτι από τη φλούδα.

Τρίψτε απαλά το εσωτερικό της μπανανόφλουδας στα δόντια σας. Εστιάστε σε περιοχές με ορατή πέτρα ή λεκέδες, αλλά φροντίστε να καλύψετε όλα τα δόντια σας για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αφού τρίψετε καλά τα δόντια σας, περιμένετε περίπου δύο λεπτά. Αυτό επιτρέπει στα μέταλλα να δράσουν στην πέτρα και τους λεκέδες.

Μετά τη μπανανόφλουδα, βουρτσίστε τα δόντια σας όπως θα κάνατε συνήθως. Αυτό βοηθά στην απομάκρυνση τυχόν υπολειμμάτων ινών μπανάνας και πλάκας, αφήνοντας το στόμα σας φρέσκο και καθαρό.

Ενώ η μέθοδος της μπανανόφλουδας είναι ένας φυσικός και οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να βοηθήσει στην αφαίρεση πέτρας και στη λεύκανση των δοντιών, δεν υποκαθιστά τις τακτικές πρακτικές οδοντικής υγιεινής. Συνεχίστε να βουρτσίζετε δύο φορές την ημέρα, να χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα και να επισκέπτεστε τακτικά τον οδοντίατρό σας για βέλτιστη στοματική υγεία.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Κίτρινα Δόντια: Λευκάνετε τα σε Λιγότερο από 2 Λεπτά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Υπάρχει ένα Κουμπί στην Πόρτα του Φούρνου που Δεν Ξέρετε Πόσο Χρήσιμο Είναι

Υπάρχει ένα Κουμπί στην Πόρτα του Φούρνου που Δεν Ξέρετε Πόσο Χρήσιμο Είναι

7 Τρόποι για να Καθαρίσετε Λεκέδες Φρούτων από Όλα τα Είδη Ρούχων

7 Τρόποι για να Καθαρίσετε Λεκέδες Φρούτων από Όλα τα Είδη Ρούχων