in , , ,

8 Τάσεις Φυτών Εσωτερικού Χώρου για το 2024 που Δεν Πρέπει να Χάσετε

τάσεις φυτών εσωτερικού χώρου,διακόσμηση 2024,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,
8 Τάσεις Φυτών Εσωτερικού Χώρου για το 2024 που Δεν Πρέπει να Χάσετε

Οι τάσεις των φυτών εσωτερικού χώρου αλλάζουν κάθε χρόνο, αλλά αυτές για το 20224 θα μείνουν για πολύ καιρό ακόμα! 9 Φυτά Εσωτερικού Χώρου που Μειώνουν τη Σκόνη και τα Αιωρούμενα Σωματίδια

Επιλέξτε αμπέλια και αναρριχώμενα φυτά

reddit

Τα αμπέλια και τα αναρριχόμενα φυτά θα γίνουν το επίκεντρο του σπιτιού φέτος για το πλούσιο φύλλωμα που κατακλύζει τοίχους και ταβάνια.

Προσφέρουν μια πιο άμεση λύση για να φέρετε το πράσινο σε μικρά διαμερίσματα. Χρησιμοποιούν αποτελεσματικά το κάθετο χώρο και παρέχουν φυσικά διαχωριστικά προσθέτοντας αισθητική και λειτουργική αξία.

Σκεφτείτε την υφή, τα χρώματα και την ποικιλομορφία

balconygardenweb

Το 2024 έχει να κάνει με τις υφές, τα ζωηρά χρώματα και το διαφοροποιημένο φύλλωμα. Διαλέξτε φυτά εσωτερικού χώρου που έχουν την πιο πολύχρωμη παλέτα! . Με τα μοναδικά τους μοτίβα, θα προσφέρουν μια διακόσμηση σπιτιού που αξίζει το Instagram!

Επιλέξτε φυτά εσωτερικού χώρου που είναι φιλικά προς τα κατοικίδια

Reddit

Όλο και περισσότεροι millennials και άνθρωποι Gen Z κάνουν τα κατοικίδια μέλη της οικογένειάς τους κάθε μέρα που μεγαλώνουν το 2024. Η προσθήκη φιλικών φυτών για κατοικίδια θα δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για αυτά ενώ θα προσθέσει μια πιο ολιστική προσέγγιση στη ζωή στο σπίτι.

Προτιμήστε φυτά χαμηλής συντήρησης

balconygardenweb

Ο πολυάσχολος τρόπος ζωής των ανθρώπων προσφέρει λίγο χρόνο για να φροντίσουν τα φυτά εσωτερικού χώρου. Τα είδη χαμηλής συντήρησης προσφέρουν ομορφιά και βελτιωμένη ποιότητα αέρα χωρίς τη χρονική δέσμευση της υψηλής συντήρησης.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Χειμωνιάτικα φυτά ανθεκτικά στο κρύο για να διακοσμήσετε το μπαλκόνι ή τη βεράντα σας

Φοίνικες

balconygardenweb

Οι φοίνικες έχουν μια χαλαρωτική και πλούσια αίσθηση που κάνει το δωμάτιό σας να φαίνεται μεγάλο χωρίς προσπάθεια. Είναι δημοφιλείς για την ικανότητά τους να δημιουργούν τροπική όψη με τα πλούσια φύλλα και το ψηλό τους ύψος. Επίσης, ευθυγραμμίζονται με τον βιοφιλικό σχεδιασμό, όπου στοιχεία της φύσης ενσωματώνονται στο σύγχρονο εσωτερικό περιβάλλον.

Βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον κηπουρική

Reddit

Γίνετε δημιουργικοί με παλιά βάζα, φλιτζάνια τσαγιού ή ακόμα και κρεμαστά μακραμέ για να μεγαλώσετε τα φυτά σας. Το πιο σημαντικό, χρησιμοποιήστε λάδι neem για παράσιτα και κομποστοποιημένα υπολείμματα κουζίνας ως λιπάσματα.

Οι βιώσιμες πρακτικές, όπως η χρήση ανακυκλωμένων υλικών για γλάστρες και οι μέθοδοι ελέγχου οργανικών παρασίτων, θα βοηθήσουν να μειώσετε το αποτύπωμα άνθρακα, συμβάλλοντας παράλληλα σε ζητήματα όπως η κλιματική αλλαγή και η πλαστική ρύπανση.

Ακολουθήστε το μαξιμαλισμό

Reddit

Δημιουργήστε ζούγκλες εσωτερικών χώρων με μια άγρια πλευρά φέτος! Θυμηθείτε, πρόκειται για προσωπικότητα! Παίξτε, λοιπόν, με αταίριαστες ζαρντινιέρες, χρησιμοποιήστε vintage επαναχρησιμοποιημένα πράγματα και μην αποφεύγετε τα έντονα χρώματα!

Σκεφτείτε να καλλιεργήσετε περισσότερα φυτά μαζί

Reddit

Η καλλιέργεια διαφορετικών τύπων και ποικιλιών φυτών βοηθά να δημιουργήσετε μικροοικοσυστήματα στα σπίτια, τα οποία μπορούν επίσης να ωφελήσουν την υγεία των φυτών. Προωθεί μια πιο φυσική προσέγγιση για το σχεδιασμό με φυτά, ενώ παράλληλα φροντίζει τις ανάγκες τους. Ομαδοποιώντας ποικιλίες με παρόμοιες ανάγκες σε νερό και φως, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα μίνι κλίματα με πολυεπίπεδη προσέγγιση για εξαιρετικά εστιακά σημεία.

Δείτε επίσης Μίνι Κήποι με Αερόφυτα: 40 Ιδέες για να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.5 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός πώματος νιπτήρα,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

4 Τρόποι Φυσικού Καθαρισμού για Πώματα Νιπτήρα

Πως να Απαλλαγείτε από τη Μυρωδιά Τηγανίλας με Φύλλα Δάφνης

Πως να Απαλλαγείτε από τη Μυρωδιά Τηγανίλας με Φύλλα Δάφνης