4 τρόποι για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του ψαριού πριν το μαγειρέψετε με τη βοήθεια αυτών των φθηνών συστατικών. Κάθε Φορά που Βράζετε Πατάτες, Προσθέστε Λίγο Ξύδι – Ένα Κόλπο Μαγειρικής Που Έχει Προταθεί Από Αρκετούς Σεφ
Το αλάτι μπορεί να αφαιρέσει τη μυρωδιά της ψαρίλας. Αφού αγοράσετε ψάρια ρίξτε τους λίγο αλάτι.
Αυτή η διαδικασία θα εξαγάγει το νερό από το σώμα του ψαριού και επίσης το αίμα:
Αυτή η διαδικασία θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του ψαριού και να βελτιώσετε τη γεύση του.
Δείτε ακόμη Το Απολυτό Κόλπο Μαγειρικής Για να μην Βρωμάει το Κουνουπίδι
Πασπαλίστε το ψάρι με αλεύρι και κρατήστε το δροσερό μέρος. Το αλεύρι θα ρουφήξει όλο το νερό από το ψάρι. Τέλος ξεπλύνετε το ψάρι με νερό.
Όταν τα ψάρια αναμειγνύονται με ένα οξύ (όπως το κιτρικό οξύ στο χυμό λεμονιού), αντιδρούν και σχηματίζουν άλατα αμίνης δεν έχουν οσμή ή γεύση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε το ψάρι σας χωρίς να έχει πολύ ψαρώδη γεύση.
Πόσο καιρό πρέπει να μουλιάζετε τα ψάρια σε χυμό λεμονιού
Για πιο μαγειρεμένο σεβίτσε, μουλιάστε το ψάρι κομμένο σε κύβους 2 εκατοστών σε χυμό λεμονιού για περίπου 20-30 λεπτά.
πηγή φωτογραφίας /φώτο
Δείτε επίσης 4 Λάθη Μαγειρικής που Καταστρέφουν το Ρύζι σας Σύμφωνα με τους Σεφ
Ο ανανάς είναι ένα νόστιμο και υγιεινό τροπικό φρούτο που αγαπούν πολλοί άνθρωποι. Ωστόσο, το… Read More
Η επιστημονική έρευνα αναφέρεται συνήθως σε στατιστικά δεδομένα ή ανακαλύψεις που μπορεί να θεωρήσουμε άσχετες.… Read More
Η Αφρικανική σκόνη εκτός από πολύ επιβαρυντική για την υγεία μας είναι και πολύ ενοχλητική… Read More
Κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να έχετε θρεπτικά γεύματα και μια δραστήρια ζωή; Αναρωτιέστε αν… Read More
Οι πρώτες βοήθειες όταν δεν υπάρχει κουτί πρώτων βοηθειών μπορεί να είναι μια πρόκληση. Αλλά… Read More
Σε όλους αρέσει μια πινελιά πρασίνου σε οποιοδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο όπως η βεράντα.… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα