in , ,

Γυαλίστε τις Ξύλινες Πόρτες και τα Έπιπλά σας με Αυτό το Σπρέι Που Θα Φτιάξετε Μόνοι Σας

Γυαλίστε τις Ξύλινες Πόρτες και τα Έπιπλά σας με Αυτό το Σπρέι Που Θα Φτιάξετε Μόνοι Σας
Γυαλίστε τις Ξύλινες Πόρτες και τα Έπιπλά σας με Αυτό το Σπρέι Που Θα Φτιάξετε Μόνοι Σας

Τα ξύλινα έπιπλα είναι αντικείμενα που διακοσμούν και δίνουν στο σπίτι κομψή εμφάνιση. Καθώς και οι πόρτες, απαραίτητα στοιχεία για τη διαίρεση των δωματίων και τη διασφάλιση της ιδιωτικότητας. Το μόνο ελάττωμα του ξύλου είναι ότι τείνει να συσσωρεύει σκόνη και όταν καθαρίζετε πρέπει να προσέχετε να μην το καταστρέψετε. Όχι πια Τρίψιμο: Τοποθετήστε τη Σχάρα του Φούρνου σε μια Σακούλα για να Λάμψει

Γυαλίστε τις Ξύλινες Πόρτες και τα Έπιπλά σας με Αυτό το Εκπληκτικό DIY Σπρέι

Πρώτα απ’ όλα, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε μαλακά πανιά, όπως πανιά από μικροΐνες. Αποφύγετε τη χρήση λειαντικών σφουγγαριών που μπορεί να χαράξουν ή να σημαδέψουν την επιφάνεια. Πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό του ξύλου, πρέπει να αφαιρέσετε απαλά τη σκόνη από την επιφάνειά του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα στεγνό πανί ή μια βούρτσα με μαλακές τρίχες.

Το ξύλο είναι ένα πορώδες υλικό και το νερό μπορεί να καταστρέψει την επιφάνειά του. Είναι λοιπόν σημαντικό να αποφύγετε τη χρήση πολύ νερού και φροντίστε να στεγνώσετε αμέσως τυχόν υγρά που χύθηκαν στην επιφάνειά του.

Για να αποφύγετε τη συσσώρευση σκόνης στο ξύλο, είναι σημαντικό να το καθαρίζετε τακτικά. Εάν τα ξύλινα έπιπλα δεν καθαρίζονται συχνά, η σκόνη μπορεί να διεισδύσει στο φινίρισμά τους και να γίνει πολύ δύσκολο να αφαιρεθεί.

Δείτε ακόμη Οι Υδραυλικοί Προτείνουν: Ψεκάστε Αυτό στην Τρύπα του Νεροχύτη

Γυαλιστικό σπρέι για ξύλινες πόρτες και έπιπλα

Για αποτελεσματικό καθαρισμό ξύλινων επίπλων και πορτών, μπορείτε να φτιάξετε οικονομικά ένα σπρέι κατά της σκόνης που γυαλίζει τις επιφάνειες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Θα χρειαστείτε:

250 ml νερό
80 ml λευκό ξύδι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
10-15 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού.

Κάθε συστατικό αυτού του μείγματος έχει μια συγκεκριμένη εργασία. Το ξύδι εξαφανίζει το λίπος και απολυμαίνει, το λάδι γυαλίζει και προστατεύει το ξύλο, το λεμόνι αρωματίζει.

Το μόνο έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε όλα τα υλικά, να τα ρίξετε σε ένα μπουκάλι ψεκασμού, να ψεκάσετε το διάλυμα στην επιφάνεια και να γυαλίσετε με ένα στεγνό πανί. Να θυμάστε ότι το ξύλο είναι ένα ευαίσθητο υλικό. Το ξεσκόνισμα, ο καθαρισμός και η συντήρησή του θα διασφαλίσουν ότι θα παραμείνει σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Μούχλα και Μαύροι Αρμοί στα Πλακάκια:Δεν Είναι Μαγειρική Σόδα Με Ξύδι – Με Αυτό το Φθηνό Προϊόν θα Καθαρίσετε Μια και Έξω

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.9 / 5. Αξιολογήσεις: 16

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

επαγγελματική εξουθένωση,burnout,εργασιακή κατάθλιψη,συμβουλές υγείας,υγεία,

Η Κορυφαία Δεκάδα: Αυτές οι Δουλειές Είναι πιο Πιθανό να Προκαλέσουν Burnout ή Κατάθλιψη, Σύμφωνα με Έρευνα

Χύτρα Ταχύτητας: Ποιες Τροφές Δεν Πρέπει να Μαγειρεύετε - 4 Είδη τροφών

Χύτρα Ταχύτητας: Ποιες Τροφές Δεν Πρέπει να Μαγειρεύετε – 4 Είδη τροφών