in , , , ,

Οι Υδραυλικοί Προτείνουν: Ψεκάστε Αυτό στην Τρύπα του Νεροχύτη

Οι Υδραυλικοί Προτείνουν: Ψεκάστε Αυτό στην Τρύπα του Νεροχύτη
Οι Υδραυλικοί Προτείνουν: Ψεκάστε Αυτό στην Τρύπα του Νεροχύτη

Αυτή είναι ουσία που πρέπει να ψεκάσετε στην τρύπα του νεροχύτη για να επιτύχετε ένα απίστευτο αποτέλεσμα. Οι υδραυλικοί δεν ήθελαν να αποκαλύψουν αυτό το μυστικό, το οποίο μπορεί να επιτευχθεί με ένα απλό φυσικό προϊόν που δεν γνωρίζουν όλοι. Οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι μια ενόχληση για όλους. Μπορούν να προκαλέσουν στάσιμο νερό, αργή αποστράγγιση και δυσάρεστες οσμές. Πως να Ξεβουλώστε μια Τουαλέτα αν Δεν Έχετε Βεντούζα Απόφραξης – ΒΙΝΤΕΟ

Ψεκάστε Αυτό στην Τρύπα του Νεροχύτη: Το Μυστικό των Υδραυλικών Αποκαλύπτεται

Γιατί όμως βουλώνουν οι αποχετεύσεις;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι αποχετεύσεις βουλώνουν, αλλά μια από τις κύριες αιτίες είναι η συσσώρευση βρωμιάς στους σωλήνες. Τα υπολείμματα μπορεί να περιλαμβάνουν τρίχες, λίπος, τρόφιμα, σαπούνι, χαρτί υγείας και άλλα υλικά που συσσωρεύονται στους σωλήνες με την πάροδο του χρόνου. Αυτά συσσωρεύονται, εμποδίζουν την κανονική ροή του νερού και προκαλούν φραξίματα.

Επιπλέον, οι σωλήνες μπορεί να φράξουν διάφορα αντικείμενα αν κατά λάθος πέσουν στην αποχέτευση. Για παράδειγμα, οδοντόβουρτσες, ξυράφια, χτένες, κοσμήματα και άλλα.

Ένας άλλος παράγοντας που συμβάλλει στο φράξιμο των σωλήνων είναι τα άλατα ασβεστίου. Το σκληρό νερό περιέχει πολλά μέταλλα όπως ασβέστιο και μαγνήσιο, τα οποία μπορούν να συσσωρευτούν στους σωλήνες. Αυτές οι αποθέσεις μπορούν να μειώσουν την περιοχή μέσω της οποίας μπορεί να ρέει το νερό, προκαλώντας αργή αποστράγγιση και φραξίματα.

Δείτε ακόμη 8 Οικονομικοί Τρόποι να Αποφράξετε έναν Νεροχύτη

Η φυσική λύση για βουλωμένο νεροχύτη.

Η φυσική λύση για βουλωμένες αποχετεύσεις είναι το αιθέριο έλαιο πεύκου που εξάγεται από πευκοβελόνες. Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για το αναζωογονητικό άρωμα και τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Ανάμεσα στις πολλές χρήσεις του, είναι γνωστό για την ικανότητά του να αποφράσσει τις βουλωμένες αποχετεύσεις του νεροχύτη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Η ικανότητα του ελαίου πεύκου να αποφράσσει μια βουλωμένη αποχέτευση νεροχύτη οφείλεται στις ιδιότητές του που βασίζονται σε διαλύτες. Μπορεί να διαλύσει ουσίες που φράζουν σωλήνες, όπως λίπος, τρίχες και σαπούνι, χωρίς να καταστρέφει τους σωλήνες. Επιπλέον, το αναζωογονητικό άρωμά του θα καλύψει τις δυσάρεστες οσμές που συχνά συνοδεύουν τις βουλωμένες αποχετεύσεις.

Για να χρησιμοποιήσετε έλαιο πεύκου για να αποφράξετε μια αποχέτευση, απλώς ρίξτε περίπου 1/2 φλιτζάνι στην βουλωμένη αποχέτευση. Αφήστε το για περίπου μία ώρα και μετά ρίξτε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Αυτό θα πρέπει να χαλαρώσει και να αφαιρέσει τυχόν υπολείμματα που φράζουν την αποχέτευση.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Ο Λόγος που Πρέπει να Χρησιμοποιείσετε ΑΜΕΣΑ Υγρό Πιάτων στην Τουαλέτα σας!!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2 / 5. Αξιολογήσεις: 8

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός τζαμιών με κρεμμύδι,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Κρεμμύδι στα τζάμια: Γι’ αυτό Πρέπει να Τρίψετε τα Παράθυρα του Σπιτιού σας

Όχι πια Τρίψιμο: Τοποθετήστε τη Σχάρα του Φούρνου σε μια Σακούλα για να Λάμψει

Όχι πια Τρίψιμο: Τοποθετήστε τη Σχάρα του Φούρνου σε μια Σακούλα για να Λάμψει