in , , ,

Γαριασμένα Και Κιτρινισμένα Ασπρόρουχα: Πώς θα τα κάνεις πάλι ολόλευκα

Γαριασμένα Και Κιτρινισμένα Ασπρόρουχα: Πώς θα τα κάνεις πάλι ολόλευκα
Γαριασμένα Και Κιτρινισμένα Ασπρόρουχα: Πώς θα τα κάνεις πάλι ολόλευκα

Είτε πρόκειται για ρούχα, τραπεζομάντιλα, λινά ή ακόμα και κουρτίνες τα λευκά υφάσματα τείνουν να κιτρινίζουν με την πάροδο του χρόνου. Αν τώρα τα είχατε και καταχωνιασμένα σε κανένα συρτάρι τότε σίγουρα θέλουν τα φρεσκάρισμά τους.

Με τον σωστό τρόπο μπορείτε να επαναφέρετε τα γαριασμένα και τα κιτρινισμένα λευκά υφάσματα στην αρχική τους κατάσταση και να δείχνουν πάλι σαν καινούργια.

Διάβασε επίσης: Καθαρισμός Ξεραμένων Λεκέδων Αίματος από Ρούχα και Άλλα Υφάσματα

#1 Κρύο Γάλα

Ένα παλιό κόλπο των γιαγιάδων για να λευκαίνουν τα ρούχα ήταν το κρύο γάλα. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά δουλεύει. Βυθίστε τα ρούχα σε μια λεκάνη με κρύο γάλα για μια ώρα. Στην συνέχεια πλύντε σε κανονικό κύκλο πλύσης και αφήστε να στεγνώσουν στον αέρα μακριά από τον ήλιο.

#2 Μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα είναι από τα πλέον πιο χρησιμοποιούμενα συστατικά στον καθαρισμό του σπιτιού με πολλές χρήσεις και άριστα αποτελέσματα. Για πλύσιμο στο πλυντήριο απλώς ρίξτε ένα φλυτζάνι μαγειρική σόδα σε ένα πλήρη κύκλο πλυσίματος με κρύο νερό.

Διάβασε επίσης: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ: 15 Χρήσεις που Λίγοι Γνωρίζουν

#3 Χημική μαγιά (δεν είναι άλλο από το Baking Powder)

Μπορεί ποτέ να μην είχατε σκεφτεί το baking powder να το χρησιμοποιήσετε σε οτιδήποτε άλλο εκτός από την ζαχαροπλαστική αλλά θυμήσου με κάνει θαύματα με τα λευκά ρούχα. Ρίξτε ένα φακελάκι στο συρτάρι του απορρυπαντικού και ξεκινήστε πλύση σε κανονικό κύκλο με κρύο νερό. Θα αποκτήσετε ρούχα πιο λευκά και από λευκά. Εγγύηση!

#4 Λεμόνι

Δεν έχετε μαγειρική σόδα σπίτι; Μην πανικοβάλλεστε, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μόνο λεμόνι. Ρίξτε λίγο στο συρτάρι απορρυπαντικού του πλυντηρίου σας. Προσθέστε το απορρυπαντικό και ανακατέψτε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#5 Λευκό ξίδι

Το λευκό ξίδι είναι ο πιο απλός τρόπος να λευκάνεις ρούχα αλλά και πολύ αποδοτικός. Μουλιάστε τα ρούχα σε μια λεκάνη με νερό και δυο ποτήρια λευκό ξίδι. Αφήστε τα για λίγο χρόνο και μετά πλύντε ως συνήθως.

#6 Σαπούνι Μασσαλίας

Τα σαπούνι Μασσαλίας είναι εξαιρετικό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες αλλά είναι φανταστικό και σαν λευκαντικό.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 11

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Κατσαρίδες Τέλος με Οδοντόκρεμα

Κατσαρίδες Τέλος με Οδοντόκρεμα

στέγνωμα ρούχων με πλυντήριο,συμβουλές για ρούχα,ρούχα,χρήσιμα,

Γνωρίζατε ότι Οποιοδήποτε Πλυντήριο Μπορεί να Στεγνώσει τα Ρούχα;